Work and Travel
Toplam 8 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 8 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: walmart debit kart ve travel harcama tahmýný , internet alýsverisi

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    14

Thumbs down walmart debit kart ve travel harcama tahmýný , internet alýsverisi

arkadaslar 2 sorunum var ýkýsýde parayla ýlgýlý
    para kazanmakta dert oldu arkadas gezici eðlence parkýnda calýstýgýmdan karavanda kalýyorum ve su ana kadar býrýktýrdýgým para hýcte az degýl sole en azýndan 899 dolarý moneygram ýle gondereyým dýyorum , 25$ lýk býr ýslem ucretý gosterýyor buna ragzýyým ve kalanýnýda walmart debýr kart almamý onerdý býr amerýkalý arkadasým bunu her walmarttan bulursun dedý daha once kullanan var mý bu kartý ? ben ýnternet alýsverýslerýnde kullanmak ýstýyorum

moneygram kullanan oldu mu ? sadece gýdýp walmartta var dedýler gýdýp gondermek istedigim ismi mi sölicem ? abd den tr ye transfer etmek istiyorum

bir laptop almayý dusunuyorum bestbuy,newegg yada amazon'dan ama net býr adresým yok ne yazýkký hep degýsýyor nasýl halledebýlýrým bu sorunu sýzce ?
    travel sorumsa bilgisayar ve travel için 1100$ harcama gibi bir plan yaptým ama ne kadara patlar travel býlmýyorum
    2 hafta travel yapmak ýstýyorum konaklama harýc nekadara patlarký bana
    4 arkadas dusunuyoruz ve chicago , new york , dc , niegara selalesý gitmek istedimiz yerler..
    konaklama ve yol parasý harýc nekadara patlar sizce ?

arkadaslar biliyorum uzun ve karýsýk býr yazý oldu yorgunluma verýn lutfen
    þimdiden teþekkürler

Site Yöneticisi break - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puaný
    10

Alýntý bakgercektengiderim Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    arkadaslar 2 sorunum var ýkýsýde parayla ýlgýlý
    para kazanmakta dert oldu arkadas gezici eðlence parkýnda calýstýgýmdan karavanda kalýyorum ve su ana kadar býrýktýrdýgým para hýcte az degýl sole en azýndan 899 dolarý moneygram ýle gondereyým dýyorum , 25$ lýk býr ýslem ucretý gosterýyor buna ragzýyým ve kalanýnýda walmart debýr kart almamý onerdý býr amerýkalý arkadasým bunu her walmarttan bulursun dedý daha once kullanan var mý bu kartý ? ben ýnternet alýsverýslerýnde kullanmak ýstýyorum

moneygram kullanan oldu mu ? sadece gýdýp walmartta var dedýler gýdýp gondermek istedigim ismi mi sölicem ? abd den tr ye transfer etmek istiyorum

bir laptop almayý dusunuyorum bestbuy,newegg yada amazon'dan ama net býr adresým yok ne yazýkký hep degýsýyor nasýl halledebýlýrým bu sorunu sýzce ?
    travel sorumsa bilgisayar ve travel için 1100$ harcama gibi bir plan yaptým ama ne kadara patlar travel býlmýyorum
    2 hafta travel yapmak ýstýyorum konaklama harýc nekadara patlarký bana
    4 arkadas dusunuyoruz ve chicago , new york , dc , niegara selalesý gitmek istedimiz yerler..
    konaklama ve yol parasý harýc nekadara patlar sizce ?

arkadaslar biliyorum uzun ve karýsýk býr yazý oldu yorgunluma verýn lutfen
    þimdiden teþekkürler
    1) Western Union kullandim mantik ayni. Form dolduracaksin gonderecegin kisi ve senin bilgilerini iceren. Parayi vereceksin bitecek

2) Adres degisiyor ise alamazsin hocam. Ileride nerede olacagini kestirip al desem sikinti yasayabilirsin. Patronun ev adresini verebilirsin mesela ya da sabit bir ofis varsa oranin.

3) 2 hafta 1100$ ortalama. Araba kiralama, otel yoksa ya da 2 gunde 1 ise olabilir. En onemlisi zaten konaklama ve otel. 1 gun arabada yatip, 1 gun hostelde kalirsaniz eger 1500$ 'a gezebilirsiniz. Araba kiralama ve benzin kiraladiginiz sureye gore degisir.
    # Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...

# Internship in Israel: 2011 ...

# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...

# Retired Worker & Traveler: 2013 ...

# Maldive Island: 2016

# II. Europe Trip: 2017

Profesyonel Watçý
    Tecrübe Puaný
    20

laptop olayýnda bestbuy'ýn maðazasýndan al. illa internetten mi almak zorundasýn ?

tamam online daha uygun bulursun mutlaka ama en azýndan durumunun belirsizliðinde garanti olan bir yöntem maðazadan almak.
    2008,2009,2011 wat katýlýmcýsý

2008-NY-Thendara City-Van Aukens Inn-Dish Washer

2009-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host

2011-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host

Uçuþa Hazýr Watçý
    Tecrübe Puaný
    15

gotobus sitesinde cok ucuza turlar var ben onlardan birine katýlmýstým 2 alana 2 bedava vardý, 150 dolara gelmiþti tek kiþi. konaklama yol dahil ki oteller çok iyiydi. niagaradan tut dc-philly-boston-nyc heryere gidiyor bu otobüs tabi öyle çok detaylý bir anlatým bekleme rehberden ama o fiyata görüp görebileceðinin en iyisi
    Wisconsin Dells | Noah's Ark
    2011 Summer

TW Üstün Hizmet Watçýsý
    Tecrübe Puaný
    18

1) Moneygram ile para yollamak cok basit CVS, Walmart, yada liquor storelarda, kucuk bakkallarda dahi var. TR ye yollamak icin en hesapli suanda moneygram. Isim soyliceksin gondermek istedigin ulke o kadar. Sana referans numarasi vercekler onu kaydetcen geldikden sonra o numara ile kuveytturkden yada bank asyadan parani alcaksin. Western Union daha yaygin ama az birsey pahali. Ayni sistem diye biliyorum.

Maasini elden aliyorsan bankalar aylik ucret istiyolardi ama maasin bankaya yatiyorsa o bankanin debit karti yok mu? (varsa donerken kapattir maasin yatmasi kesilirse borclanabilirsin)

2) Gittiginiz yerde ne kadar kaliyosunuz? 5-10 gun gibi kisa bir sure mi yoksa 15-20 yada 1 aymi? Internetden alirsin hizli kargo secersin ertesi gun gelir (pahalidir) shipping secenekleri var ordan bakarsin, yada gitdigin yere en yakin olan kargo subesinin adresini verebilirsin.
    "ALL GOOD THING TO THOSE WHO WAIT"

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    14

öncelikle çok teþekkürler hepinize cevaplarýnýz hep iþe yarýyacak þekilde

her gittiðimi yerde tam 1 hafta kalýyoruz p.tesi günleri ayrýlýyoruz ve hep orta yada kucuk olceklý yerler yaný oyle cok fazla banka secenegý yok hatta suana kadar sadece 1 yerde walmart vardý gerisinde hep daha ufak marketler vardý köylerde geziyoruz resmen

travel olayýný dusunmeye sora baslýcam artýk sýmdýlýk para gondermekte moneygram'da karar kýldým teþekkurler

birde bu walmart debit kart olayýný acýklar mýsýnýz lutfen nedýr bu ?
    gift kartlarý cok gordum haný ustunde 50$ , 25$ falan yazan býrde bunun ýstedýgýn kadar yukletebýldýgýn turden olaný var mý ? internet alýsverýsýnde kullanmak ýcýn ..

aslýnda bestbuydanda alabýlýrýmde bana yakýn býryerde yok ama gýdýp oyle alýcam artýk heralde nerde nekadar kalýcamýzý býlýyoruz bu sekýlde ýnternetten alma sansýmýz yok mu ký

tekrar teþekkurler arkadaþlar

Profesyonel Watçý
    Tecrübe Puaný
    20

Alýntý bakgercektengiderim Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    öncelikle çok teþekkürler hepinize cevaplarýnýz hep iþe yarýyacak þekilde

her gittiðimi yerde tam 1 hafta kalýyoruz p.tesi günleri ayrýlýyoruz ve hep orta yada kucuk olceklý yerler yaný oyle cok fazla banka secenegý yok hatta suana kadar sadece 1 yerde walmart vardý gerisinde hep daha ufak marketler vardý köylerde geziyoruz resmen

travel olayýný dusunmeye sora baslýcam artýk sýmdýlýk para gondermekte moneygram'da karar kýldým teþekkurler

birde bu walmart debit kart olayýný acýklar mýsýnýz lutfen nedýr bu ?
    gift kartlarý cok gordum haný ustunde 50$ , 25$ falan yazan býrde bunun ýstedýgýn kadar yukletebýldýgýn turden olaný var mý ? internet alýsverýsýnde kullanmak ýcýn ..

aslýnda bestbuydanda alabýlýrýmde bana yakýn býryerde yok ama gýdýp oyle alýcam artýk heralde nerde nekadar kalýcamýzý býlýyoruz bu sekýlde ýnternetten alma sansýmýz yok mu ký

tekrar teþekkurler arkadaþlar
    nerde ne kadar kalacaðýný biliyorsan ve en az 7 gün kalýyorsan, std shipping yerine fast'i seçersin gelir en fazla 2 güne. bunun için de biraz daha fazla ödeyebilirsin aldýðýn ürün ve kargo koþullarýna göre illa netten alýcam diyorsan
    2008,2009,2011 wat katýlýmcýsý

2008-NY-Thendara City-Van Aukens Inn-Dish Washer

2009-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host

2011-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    14

bestbuy'a gidebilsem dusunmeden alýcam ordanda ne walmart ne bestbuy hiçbiþey yok kasabalarda geziyoz )

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)