arkadaþlar son sýnýf ilk dönem okulu bitiriyorum ortalamada sýkýntý yok daha önce work and travel yaptým.. ilk dönem okulu bitirip giden var mý sýkýntý oluyo mu? vize ne zaman alýnýyo ve mart nisan gibi gidebilir miyim?
arkadaþlar son sýnýf ilk dönem okulu bitiriyorum ortalamada sýkýntý yok daha önce work and travel yaptým.. ilk dönem okulu bitirip giden var mý sýkýntý oluyo mu? vize ne zaman alýnýyo ve mart nisan gibi gidebilir miyim?
Seneye ilk dönem bitirdiðin gidemiyorsun diye biliyorum.
ben de ayný durumdayým. bence vize iþlemini ilk dönem bitmeden halledersek bir sorun olmaz diye düþünüyorum.
arkadaþýmýn tanýdýðý gitmiþ.. zaten daha önce gittiysen sonraki baþvurularýnda vize görüþmesine sadece pasaportun gidiyo o da randevu alýnýp marta kadar beklenmez sanýrsam
kurallara gore boyle birsey yasak.. zaten vize gorusmesine ilk donem sonundaki transkriptinle gidiyorsun..ilk donemin sonunda mezun oldugun icin transkriptine yansiyacak bu durum..
ÞÝRKET SEÇÝM YÖNERGESÝ (ORTAK BÝLDÝRÝ) Maðdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
biraz para kaybýný göze alýyorsan ( vize randevu ucreti + pasaport masrafý + þirkete önkayýt ucreti ) denemeye deðer aslýnda. ilk dönemki transcript ile gidip deneyebilirsin ama sanmýyorum bende. internship'e baþvurabilirsin ama.
2008,2009,2011 wat katýlýmcýsý
2008-NY-Thendara City-Van Aukens Inn-Dish Washer
2009-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
2011-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
Kayhan kanka Berkan 3 yýldýr gidiyo ve alttan bir dersi varmýþ sadece
Fatih þimdi farkettim sen oldugunu hemsj atana hiç bakmamýþtým
Sen de býrak alttan ders sen de gidersin. ben de 2 sene boyunca gittim ya zaten.
Kings'e mi gitcen yine
bide bu yaz neden gitmedin ? Mert'le falan konustum da geçen seneki ortam yok diyo. ona göre .ben yoksam ortam da guzel olmuyo yani :P
valla reis ben ilk dönem bitirip gitmeyi planlýyorum diplomayý vize tarihine kadar almam da.. bi iceple konuþayým bakalým ya bu sene yaz okuluna kalmak zorunda kaldým da o yüzden gidemedim.. ah be özledim geçen yýlki ortamý gidersem kings e gitcem kanka.. sana þeyi sorayým. mesela sen vize görüþmesine gitmiyosun ya randevu yu þubata falan alabilirler mi yani erkenden vizeyi halledip nisan gibi kopsak olmaz mý
Work and Travel ile olmazayrýca bu sene gitmediðin için evraklarý göndermen yeterli deðil. vize görüþmesine gidipte vize aldýðýn tarihten sonra 1 yýl içinde ayný tip vize baþvurusu için evraklarý gönderebilirsin ama seninkinde 1 yýl geçmiþ olacak.
Mayýs sonunda falan gidebilirsin en erken. Internship yapsana hacý ? hem 1 sene 1 buçuk sene amerikada kalýrsýn. Birde intern'le Kings'e deðil de baþka bir yere git yaw.![]()
sen de haklýsýn aga ama benim aðustosta türkiyeye dönmem gerekcek bende erken gidip erken döneyim diyodum ama bakacaz artýk![]()
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)
Bookmarks