Work and Travel
Toplam 6 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 6 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: trafik cezasi yardim :(

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Exclamation trafik cezasi yardim :(

Selam arkadaslar , 2 gun once dc den donerken arabayla , arabanin ust kisminda bulunan camdan disari ciktim ve aninda polis durdurdu. Bi kagit verdi ve ayin 23 unde mahkemeye cikicam ceza ise reckless driving. Araci ben kullanmiyordum . Bu cezanin ucreti ne kadardir lutfen bilenler yardimci olsun .

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

hac?m anlad???m kadar?yla mahkemeye ç?k?yorsun ve max alaca??n ceza 364 gün ve 5000 dolar yaln?z biraz ara?t?rd?m reckless driving uyu?turucu içip araba kullanmaktan on alt? ya??ndan kucuk ehliyetsiz araba kullanmaya kadar de?i?iyor bu hem iyi hem kötü (bilmedi?imden yorum yapamayaca??m) iyili?i ?u yukar?da yazd???m olaylar türkiyede çok a??r suçlar -yani bizde bile a??rsa amerikay? dü?ünemiyorum- dolay?syla benim tahminimce 300-500 dolar en fazla ceza ile y?rtars?n (agresif olma can?n? da s?kma) kötülü?ü ise ?u bu kadar geni? bir kapsama fix bir cezaland?rma sistemi uyguluyorlarsa yand?n (?öyle yarg?c?n önüne olay de?il sadece reckless driving diye gelirse bunun içinde uyu?turucu da oldu?u için öyle bir suç ile ayn? kefeye girebilirsin) a??a??da linkini at?yorum biraz da kendin ara?t?r?rs?n s?kma can?n? ?ans?zl?k olmu? ben mc de çal???yorum bizim dükkan?n önünden ne mallar geçiyor camdan a??a?? sarkarak kufur eden...

RCW 46.61.500: Reckless driving

Üstad
    Tecrübe Puanı
    23

Reckless driving eger abd ehliyetin varsa 4 puan veriyorlar art? 250 dolar para cezas?. Ama birde reckless in durumuna yani polisin raporuna ba?l?. Çok ciddi bir suçtur. Gecen k?s bir tan?d???ma verdi bu cezay? polis. Yabanc? oldugun için tamamen para cezas?na cevirebilirler, en iyisi mahkemeye gitmen , özür diler , kurallar? bilmiyordum felan dersen sucun dü?ebilir, drop deniyor ingilizcede, e?er imkan?n varsa avukat tutmak en iyisi.
    Peki.

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı azuhazu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Reckless driving eger abd ehliyetin varsa 4 puan veriyorlar art? 250 dolar para cezas?. Ama birde reckless in durumuna yani polisin raporuna ba?l?. Çok ciddi bir suçtur. Gecen k?s bir tan?d???ma verdi bu cezay? polis. Yabanc? oldugun için tamamen para cezas?na cevirebilirler, en iyisi mahkemeye gitmen , özür diler , kurallar? bilmiyordum felan dersen sucun dü?ebilir, drop deniyor ingilizcede, e?er imkan?n varsa avukat tutmak en iyisi.
    public defender talep edilemiyor mu ? bildi?im kadar?yla mahkemen?n atamas?n? istersen ücretsiz. ama bu g?b? b? durumda mümkün mü bilemiyorum.

Üstad
    Tecrübe Puanı
    23

Senin bildigin ?ey genel bilinen ?ey , birde olay?n detaylar? var, her duruma mahkeme senin için avukat vermiyor , tutuklama yok ortada, ciddi bir durum yok . Diyelimki avukat verdiler sanm?yorum yaps?nlar ama, bilen kisilerden duydu?um kadar?yla onlar bir ise yaram?yor.cunku avukatlar?n belli bir süre devlet için bedava cal??mas? laz?m , o yüzden davay? kaybetsede kazansada umrunda de?il. Seninle avukat ilgilenmiyor. E?er ingilizcen varsa anlat?rs?n olayi
    Peki.

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

ben de gittim mahkemeye gordugume gore max 250 dolar ceza alirsin merak etme .. herkes toplaniyor yaklasik 30 kisi ayni salonda tek tek adi okunan on tarafa cikiyor davasi goruluyor max 3 dk suruyor.. iddia makami olarak tam olarak mevkisi ne bilmedigim bir kisi davadan once senle konusuyor seni durduran polisle beraber polise senin hakkinda sorular soruyorlar sorun cikarttin mi gibisinden..eger polis olumlu konusursa senin icin sen de bilmiyordum Turkiye de araba kullanmayanlarin camdan sarkmasina ceza verilmiyor gibi birsey soyleyebilirsin.. neden sarktigina da bir bahane bulur soylersin.. ceza alirsin bence ceza miktari 100-150 dolar civari olur gibi..

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)