arkada?lar ohio,,cleveland da i? ar?yorum ama bulamad?m bulan varsa lütfen yard?mc? olabilirmi? cleveland '?n yak?nlar?nda da olabilir..
arkada?lar ohio,,cleveland da i? ar?yorum ama bulamad?m bulan varsa lütfen yard?mc? olabilirmi? cleveland '?n yak?nlar?nda da olabilir..
cleveland de?il ama cincinnati yak?n?ndaki kings island'a gidiyoruz bu sene
ark?m bnde ohio sandusky de cedar point eglence park?nda?m ...?sted??n yere yak?n we c?war?sa gusel i? gusel yer arast?rd??m kadar?yla=)
Merhaba arkadaslar. Bende Ohio Broadview Heights Towpath travel plaza ya gidiyorum. Varm?d?r buraya gidecek olan?
Merhaba arkadaslar. Bende Ohio Broadview Heights Towpath travel plaza ya gidiyorum. Varm?d?r buraya gidecek olan
ellcrys'a...gordum k?ngs ?sland!!bnmde oras?.17 s?nde ?stanbuldan kalk?yorum bakal?m.sen g?tt?n m?/g?tcekm?s?n?ileti?ime gecel??m..
ellcrs!msn im=(ismim)kck@hotm.... bole yazd?m ?dare et.yoksa gozukmuyo.sadece parantezler? kald?r gercek ?sm?m? yaz kck ?le b?rlest?r ok!
arkadaslar oh?o da saat ucret? kac dolar b?lg? ver??rsen?z sev?n?r?m
Cleveland'da bir gecelik kalmaya müsait bir hostel var m?d?r?
san?r?m yoktur...neyse zaten sabaha kar?? trenle gidece?im sandusky'e
ne zaman cleveland'da olacaks?n?
clevelandda otel olmaz mi ya.Banliyolari ile birlikte 2 milyondan fazla nufusu var.Ohionun en buyuk sehri Cleveland...
EY NECEFTEKI ALTIN KUBBENIN SAHİBİ.
clevelandda 3 gun kaldim.savastan cikmis gibi.amerikada gordugum en kotu sehir...
oh be uyand? millet. neyse amtrak seçene?i daha cazip geldi. Geceleri metro i?liyor mu ?ehir merkezine?
shrin merkezine gidiyor.ama her tarafina degil.
hastings water works brecksvillede lifeguardl?k yapaca??m varm? bu yaz gidenler
ben sanduskydey?m. clevlanda ucup ordan otobusle gec?cem sanduskye
Ben de bu sene kim dü?ecek diye bekliyordum talihli sen ç?kt?n
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks