Arkadaþlar merhaba,
Social Security Card elime ulaþtý ancak ismimin bir harfi yanlýþ yazýlmýþ, sizce sorun olur mu, deðiþtirmelimiyim? teþekkürler
Arkadaþlar merhaba,
Social Security Card elime ulaþtý ancak ismimin bir harfi yanlýþ yazýlmýþ, sizce sorun olur mu, deðiþtirmelimiyim? teþekkürler
Evet tekrar git bütün kaðýtlarýnla, duzeltsinler.
Peki.
Aynýsý benim baþýma geldi. Ýlkte ben görmedim yanlýþ olduðunu. neyse araba alýcaz gittik sigorta kaydým çýkmýyor, kadýna ismimi kodluyorum filan yok. sonra social security'i arýyor. kiþinin elimde social security kaðýdý var fakat sigorta kaydý yok görünüyor diye. bu arada da ben 2.iþe baþvurucaktým internetten ama onlara da baþvuramadým. kafalarý yedim nerde yanlýþ diye. sonra 1 harfi yanlýþ yazdýklarýný farkettik. gittim ve 2-3 gün içinde yenisi geldi. ondan sonra hiçbir sorun çýkmadý.
arkadaþlar ben social security için bir ay önce baþvurdum ama hala gelmedi. sonra adresin yanlýþ olduðunu öðrendik. ben düzeltmek için 2 3 gün sonra tekrar gideceðim ama buradan 5 gün sonra ayrýlmýþ olmam lazým. Acaba þu anda ben bi social security numberýna sahibim ve gittiðimde teslim mi edecekler yoksa tekrar göndermelerini mi beklemem gerekli? (not: bekleme zamaným yok ama düzelttikten 3 gün sonra ayrýlacaðým. travela aðustosta baþlayacaðýmda) cevaplarýnýzý bekliyorum en olmadý türkiyedeki adresi veriririm
hemen vermezler adrese geliyor o, sen bi sor istersen ama yine de.
Wisconsin Dells ProfesörüLifeguardlýk kitabýný yazan kiþi...
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)
Bookmarks