bak simdi sponsoruna mail at. burda yapicak bisey yok gibisinden degil de az saaat aldigini kazandigin paranin yeterli olmadigini eger bir iyilesme olmaz ise sana yeni is bulmalarini soyle. bunun karsisinda sana yeni bir is bulabilirler ama cok adam issiz oldugu icin zor olabilir bu. eger donmek istersen de herhangi bi sehirde kendin bulacagini soyle . ondan sonra 14 gun suren olucak is bulmak icin. ister ara is bul istersen 10 gun dolas ulkene geri don
bende ayni durumdayim ama yapicak bisey yok yeni iste bulmuyolar bana kaldim ortada ya sabir cekiyorum hergun.baska is bulup gitmek istiyorum isler dahada kotuyee gider diye cekiniyorumm
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme!!!
Abi herkes mi bu durumda hic mutlu olan yok mu anlamadim ben ya by sene gercekten kotu bir sene anlasilarn bende alabama/birminghamdeyim hergun sabir cekiyorum haftalik 22 saat calisiyprum para zaten yetmio anca gunde bi ogun yiyiorum can skntisida cabasi
valla var bu sene birsey ben ggecen sene bu kadar sikayet oldugunu hatirlamiyorum
isin kotu tarafi bircok arkadasamiz bende dahil olmak uzer cok kotu durumdalar kimi dayanmaya calisiyo kimi geri donmus tanidigim 2 arkadimin isi yok su adna geri donecekler yakinda turkiyeye bu kadar kotu olmamali verilen paralara cekilen emeklere yazik oluyo
Kesinlikle sans isi cunku hic bir bilgimiz olmadan gidiyoruz ve hos olmayan durumlarla karsilasiliyor ve cekmek zorunda kaliyoruz .
en azindan mutlu olanlarimiz var senin gibi allah bizede nasip etsin![]()
Ben bi tanidigim vasitasiyla sirketi buldum fakat buraya geldigimde hic de ole iyi oldugunu gormedim kesinlikle haklisin sirket cok buyuk bi faktor hemde ama yapcak bisye yok bizde surunuyoruz
amin allah dha kotulerin yardimcisi olsun
wat turkiyede cok populer oldu, talep cok bir o kadar magdur cok ! akilli olmak gerek. ben 3 iste calisiyorum. 2. isimde patron supervizore bu eleman yavas calisiyor uyar demis, oda geldi tatli dille uyardi beni, bende o beni istemiyorsa giderim dedim rest cektim, akilli olmak gerek arkadaslar, konusmak derdini anlatmak gerek. sozlesmeniz varsa o bir kontranttir, onu patronunuza gosterip hakkinizi istiyebilirsiniz, sorun varsa eger ortada bu cok tabi bir olgu. ayrica burada sizinle ilgilenen sponsorunuzu arayin ve turkiyeyedeki sponsorunuzada ailenizi arattirip baski yaptirin, hic birsey olmazsa kimseye birsey demeden, is bulabileceginiz bir sehre gidin. keske benim kaldigim kasabada kalcak yer olsada gelebilseniz, cunku acayip derecede is imkani var, haftada 100 saat calisan biliyorum, ben ise 60-70 saat calisiyorum, sukurler olsun ki memnunum, seneyede birdaha gelmek istiyorum, darisi sizin basiniza.
kardesim genelde issizler ya da isinden memnun olmayanlar sadece cok kotu durumdayim diyim internetten is ariyorlar evlerinde oturup... senin yaptigin gibi kapi kapi dolassalar buyuk cogunlugu yeni is bulurlar.. amerikada is bulmak o kadar da zor degil..
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
Somethings never changes..
Wisconsin Dells ProfesörüLifeguardlık kitabını yazan kişi...
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks