Alıntı wat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ben bu yaz gerçekten alaskaya gitmek istiyorum bilgisi olan varsa yazarsa çok iyi olur bi de fotolar falan koysa daha iyi olur
ben gecen yazi alaskada gecirdim ve new yorkda bos bos dolasmaktansa alaskada calismayi tercih ederim. gecen sene guney eyaletlere giden arkadaslarim hic para kazanamamaktan sikayet ediyolardi ve bizim onlar icin de alaskada is bulmamizi istiyolardi.
alaskada 95 gun gecirdim ve 60 gun anchorage da kaldim anchorage alaskanin gece hayatinin ve ticaret hayatinin merkezidir. bi bisiklet aldim ve anchoragein gezmedigim sokagi kalmadi. anchorage da onlarca gol var ve muhtesem doga guzellikleri var ben anchorage da 5000 den fazla manzara fotografi cektim ama fotograflarin en kucuk boyuta sahip olani 2.3 mb oldugu icin foto yayinlayamiyorum. o gollerden herhangi bi tanesine otobusle veya bisikletle yarim saatte gidebilirsin ve turkiyede bizim ulasmak icin en az 3-5 saatimizin gectigi egirdir golunden cok daha guzeldir bu goller.
yaninda birkac tane de kafa adam varsa bizim gibi new yorka gezmeye gitmeyi bile istemezsin. bu yaz yine alaskadayim ama bu kez sadece bir arkadas bulabildim birlikte gidecek.
alaskaya gitmeyi dusunuyosan mail adresimi alabilirsin alaskayla ilgili bildigim herseyi paylasirim.
orda en az 20 tane fabrika gordum ve uluslararasi havaalani anchorage da oldugu icin gelen giden tum turklere hangi sirketle geldiklerini hangi fabrikada calistiklarini ne kazandiklarini ve benzeri sorulari sorma sansim oldu.
50 tane kadar fotografi internette yayinladim mail atarsan adresini verebilirim.
mail adresim eyup_u