Alıntı 91erkut91 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

1- ben burda telefon alamk istiyorum bildiğiniz gibi turkıyede pasaporta yazdırma muhabbetı var. ben bunu yapabılırmıyım ?

2-burda maaşımdan kesılen vergılerı donuste alabılırmıyım ? pasaportun aslına gerek var mı ?

3-Amerika içinde uçakla seyahat edebilir miyim ? veyada otelde vs gibi yerlerde pasaport istiyorlar mı ?

4- Banka hesabı açtırmak sizce gercekten gereklımı ? ben gittim açtırmaya ama kadın imkansız dedi. maaş çeklerimi evde saklamaktan baska secenek yok gıbı..

5- Daha onceden benım durumuma dusmus bırını duydunuz mu ? donuste hava yolunda çıkıs yaparken sıkıntı yaparlar mı ne diyorsunuz ? en çok korktugum hava alanında sıkıntı yapmaları ve ucagı kaçırmak.

Yardımcı olursanız çok mutlu olurum..
1) Seyahat belgenle kayidini yapabilirsin onu koru.

2) Vergilerini geri alabilirsin sorunsuz.

3) Heryerde pasaport isterler, seyahat durumunda da lazim olacak. Kayip olduguna dair belgen falan var mi? Fotokopi ve o belgelerle sikinti olmaz diye dusunuyorum ama sen yinede Konsoloslugu arasa NY'deki.

4) Kadin yanlis bilgilendirmis seni actirsan hem alisveris hemde guvenlik acisindan iyi olur fakat cek senin adina kimse bozduramaz zaten.

5) 4 yildir forumdayim daha once hic duymadim. Cok dogru dusunmussun ne olur ne olmaz ABD ici ve TR seyahati dahil onceden orada olmanda yarar olacaktir. Hicbir sikinti olmadan donersin merak etme.