Work and Travel
Toplam 14 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 14 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: araç sigorta tutarı hesaplama

Konulanmış Görüntüleme

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

şimdi her araba için sabit mi bilmiyorum ama mantıken yola çıkarsam sabit değildir diye düşünüyorum. çünkü biz çok sigorta şirketi gezdik ve çok internetteki sigorta şirketlerinden araştırdım, her seferinde sigorta için bilanço çıkarırken arabanın marka/modelini sordular, bence arabaya göre fark eder.

şimdi full sigorta yaptırmak istiyorsun fakat amerikada türksen ve 21 yaş altıysan sigorta fiyatları arttıkça artıyor. amerikalı olsan birnevi ucuz ama gerçekten yabancı bir ülkeden olduğunda bakışları değişiyor biraz.

size verebilceğim en iyi tavsiye çevrenizdeki sigorta ofislerine gidin ve fiyatları sorun. mesela kendi vücudumu ve arabanın sadece kazalara karşı sigortalanmasını istiyorum deyin. yada full sigortalarda da afetlerden oluşucak hasarların ödenmesi filan var bunları ekletip ek ücret almayın bence, deprem, sel filan olucakta araban gidicek,peh peh peh.. ben çok sigortacı dolaştım ve her birinde fiyatlar oynuyordu. en ucuzunu bulana kadar uğraşın bence.

ayrıca bu arabayla travel yapmayacaksanız size tavsiyem pip almanız. eğer travel yapıcaksanız da pip yaptırıp bir de çekici servisi ekletebilirsiniz bence. bunun dışında arabanıza güvenmiyorsanız arabayı travel öncesinde satın ve araba kiralayın. pip de ısrar etmemim sebebini sigorta fiyatlarını duyunca anlarsınız size bol şans, ne olduğu hakkında cevap bekliyorum.

Tam olarak fiyatı belli olmuyor bu sitelerde fakat benim şehrimde olan 2 tane hatırladığım sigorta şirketinin internet adresini vereyim. hatırladığım bunlar, şehrimde belki daha ünlü sigorta şirketleri vardır fakat hatırlamıyorsam ya fiyatı daha uçuktur yada vermiyorlardır bazıları biz foreign lere vermeyiz diyorlar.

http://www.directgeneral.com/
    http://www.progressive.com/
    Konu orcns tarafından (27-07-2012 Saat 05:06 AM ) değiştirilmiştir.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)