su an san diegoda degilim ma ordaydim ... ben bi kac soruna cevap vereyim. ordugun diger seyleri bilmiyorum. ama kesinlikle san diegoyu secmekle dogru bir secim yapmissin . kendisi kucuk bir cennet ve insaniyla olsun gece hayatiyla olsun hareketli ve yasanilasi bir yer. zaten san diegonun lakabi amerikanin cenneti (yada onun gibi biseydi ) biraz pahallidir california bolgesi. kurallara uyarsan cok rahat edersin. sana onericekleri yurt ins little italy diye tabir edilen yerde olur biraz merkeze uzaktir fazla degil gerci ama ordaki ortamin cok iyi oldugunu biliyorum. orasi olmasa bile san diego da ortam kurmakta kesinlikle sknti yasamazsin.
ulasima gelince amerikada toplu tasima nerdeyse sifirdir. ama san franssico vve los angeelesa ve daha bi cok yere bi sekilde AMTRAK yani tren kullanarak gidebilirsin. onun disinda ordakilerin en cok kullandigi yontem araba kiralamaktir. sa diego biraz pahallidir ama 3 5 kisi toplanip kuccuk minivan tarzi bisey kiralanirsa gayet te uyguna gelebilir.
sonuc olarak dogru bir sehir mi sectin ? sen ne diyosun ya harika bi secim yapmissin