Work and Travel
Toplam 8 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 8 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Danýþman þirket - Dava

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Standart Danýþman þirket - Dava

Arkadaþlar merhaba. Adýný vermek istemediðim bir danýþmanlýk þirketine dava açmayý düþünüyoruz. Ds'ler basýlmýþtý,vizemizi aldýk ancak gitmemize 1 gün kala amerikadan gelmeyin diye mail yolladýlar bize.ki iþ bulma-yerleþtirme sürecinde bizi çok yordular,hep ertelediler. Konuyla ilgili tecrübeli arkadaþlarýn fikirlerini almak isterim. Teþekkürler.

Forum Yöneticisi
    Tecrübe Puaný
    10

Yaþadýðýnýz olayý net bir þekilde ayrýntýlarýyla anlatýrsanýz, iptal edilen iþi, neden ve nasýl iptal edildiðini, sizin yaptýðýnýz masraflarý ve bu süreç sonunda þirketle olan diyaloðunuzu yazarsanýz biz de fikrimizi belirtmeye çalýþabiliriz.
    ""Let the game begin""

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Alýntý Amadeus35 Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Yaþadýðýnýz olayý net bir þekilde ayrýntýlarýyla anlatýrsanýz, iptal edilen iþi, neden ve nasýl iptal edildiðini, sizin yaptýðýnýz masraflarý ve bu süreç sonunda þirketle olan diyaloðunuzu yazarsanýz biz de fikrimizi belirtmeye çalýþabiliriz.
    Hocam olay þöyle:
    Clementon park lifeguard çalýþaný olacaktým. Dsler haziran sonunda geldi, oradan bir gecikme yaþadýk. Gitmemize saatler kala ise amerikadan mail geldi, abdye gelmeyin çalýþacak iþ pozisyonu ve kalacak yer yok, gelirseniz sýkýntý yaþarsýnýz tarzýnda bir maildi. bizimle ayný yerde çalýþacak ancak bizden 3 gün önce giden arkadaþlarýmýzýn oraya varmasýyla ortaya çýkan bir durumdu bu. O arkadaþlara clementonda iþ verilmemiþ, ocean citye yollamýþlar ve biz gelecek olanlara da gelmeyin diye uyarý maili atmýþlar. Þirket ise program ücretini iade edeceðini söylüyor , ancak bilirsiniz ki maddi kaybýmýz sadce program ücreti deðil.

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puaný
    10

program ucreti disinda sanirim bi vize ucreti masrafin olmustur.. ayrica bu durumda danismanlik sirketi sana parayi iade ederse dava edebilecegin bir durum olacagini sanmiyorum.. dava acsanda kazanacagini sanmam..

Uzman Watçý
    Tecrübe Puaný
    17

firma seni ugrastirarak napti bilmiyorum dostum ama onlarin gorevi ds formunu getirtmek. ondan sonra gorevleri resmi olarak bittigi icin kazanabilecegini sanmiyorum. ustelik program uccretinide iade edeceklerini soylemisler. yani burda suc firmaya kontenjan verip sonra adam almayacagini soyleyen is verende gibi gozukuyor. benimde son dk da haziranda isim degismisti. is veren ekonomik kriz var diye son dk da almaktan vazgecti bizi. bende diger isi kabul ettim mecburen

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

bu gibi iþin iptal edilmesi sýk karþýlaþýlan bir durum mu?

TW Üstün Hizmet Watçýsý
    Tecrübe Puaný
    18

Alýntý eagle19 Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    bu gibi iþin iptal edilmesi sýk karþýlaþýlan bir durum mu?
    isin iptal edilmesi secilen isin tipine, o seneki mali dalgalanmalara, isletmenin en son durumun gore iptal edilebilir. Tabi sponsorun kac yildir bu isletmeye ogrenci gonderdigi de onemli. Karsilikli memnuniyet varsa genelde is iptali olmuyor.
    "ALL GOOD THING TO THOSE WHO WAIT"

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

firma hangi firma? yazarsanýz faydalý olacaktýr.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)