arkadaslar cok tesekkur ederim. Ya ordayken hersey cok guzeldi. Hani cok guzel zaman geciriyorduk evlilik uzak oldugu icin ama is evlenme konusuna gelince yani evliklk yaklastikca insan soyle durup bir kez daha dusnuyor. Amedues yani inan varya 24 ekim 2011 de geldim o gunden beri hemen hemen hergun bu olayi dusunuyorum gunde 10 kere ayrilip 20 kere geri donuyorum tabi karsi tarafa bunu belli etmiyorum. Simdi basina boyle birsey gelmemis yada uzakdan bakanla ooo 10 numara kacirma, green kart filan davalari yapiyolar ben dedim zaten istemiyorum ben green kart filan yasicaksan gel turkiye ye oda kabul etti. Ama WAT cilar olsun internciler olsun bu konuda bilgi sahibidirler.

Ailem kabul etti gibi babam biraz olumsuz bakiyor. Guney amerikali olunca bide sicak kanlilar oyle amerikalilarin soguk kanlilari gibi degiller. Her zaman yanimda hissediyorum bana hep dstek oldu maddi ve manevi. Zorluklara katlanabiliyor, benimle yeri zamani gelince tabiri caizse sogan-ekmek yiyebiliyor dusunuyorum bunu yapabilecek biri daha var midir?

Bide 16 ay ABD de kaldikda sonra kizlar yanlis anlamasin ben burdaki bizim kizlarla yapacagimi dusunmuyorum, tamamen ayri kulvarlarda yarisiyorlar. Bilmiyorum 3-4 ay sonra kesin donus yapcak gibi.