Evet sevgili arkada?lar size bir sorum olacak.Önümüzdeki yaz WaT'a k?smet olursa gidece?im.Daha gitmeden dönü? planlar?na ba?lad?mBen dönü?te ?spanya,?ngiltere veya Fransa'ya gitmek istiyorum.Acaba bu mümkün müdür?
Evet sevgili arkada?lar size bir sorum olacak.Önümüzdeki yaz WaT'a k?smet olursa gidece?im.Daha gitmeden dönü? planlar?na ba?lad?mBen dönü?te ?spanya,?ngiltere veya Fransa'ya gitmek istiyorum.Acaba bu mümkün müdür?
Amor Fati..
2008,2009,2011 wat katılımcısı
2008-NY-Thendara City-Van Aukens Inn-Dish Washer
2009-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
2011-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
@kayhan'?n dedi?i gibi gitmek mümkündür yaln?z gerçekle?mesi pek mümkün de?ildir.Amerika'ya kadar gitmi?ken önce oralar iyi bir ?ekilde gezilmeli ve elimizdeki para harcanmal?, ondan sonra dönü? dü?ünülmeli.O kadar süre Amerika'da kald?ktan sonra insan hemen eve dönmek istiyor.Aç?kças? gözün ne ispanya ne ingiltere görür.Ayr?ca oralar içinde harcayaca??n para ayr?.Tabi para problemin yoksa oras? ba?ka.O zaman Amerika dönü?ü Avrupa turu yap?p gelirsin.Bence Amerikaya gitmek avrupaya gitmekten daha zor ve pahal? oldu?u için cepteki para ilk olarak Amerikada harcanmal?d?r.Ba?ka bir f?rsatta Avrupaya daha kolay gidilir.
""Let the game begin""
bana da arkada??n para problemi yok gibi geldi ondan yazd?m öyle o kadar rahat.yoksa tabii ki de o kadar kolay yap?lcak bir?ey de?il
kafa rahatsa wat'? bile yar?m b?rak?r amerikada gezer ordan avrupaya gider falan ama bu seferde wat yapacag?na turist vizesi al git amerikaya ordan gez bol bol avrupa afrika falan![]()
2008,2009,2011 wat katılımcısı
2008-NY-Thendara City-Van Aukens Inn-Dish Washer
2009-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
2011-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks