Work and Travel
Toplam 12 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 12 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: new york teknoloji alış-verişi

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Standart new york teknoloji alýþ-veriþi

merhaba arkadaþlar.
    uçak biletim yani dönüþüm new york'tan. canon 600d fotoðraf makinasý ve samsung galaxy s3 almayý düþünüyorum. bunlarý new york'ta bulabileceðim, best buy gibi kazýk bir yer dýþýnda yerler var mýdýr? adlarýný verirseniz internetten araþtýrmak isterim.

Site Yöneticisi break - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puaný
    10

5. Avenue civarinda elektronikciler var gezeceksin oralari.
    # Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...

# Internship in Israel: 2011 ...

# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...

# Retired Worker & Traveler: 2013 ...

# Maldive Island: 2016

# II. Europe Trip: 2017

Uzman Watçý
    Tecrübe Puaný
    16

break doðru söylüyor. Jamaica avenue idi bizim kaldýðýmýz yer queens'te oradada çok ucuz elektronikçiler var. ama saðlam pazarlýk yap. mesela türkiye gg fiyatý 190 dolar+kdv olan bir harici hdd buldum. adama dedim ki ne kadar 190 dedi. pazarlýk yaptým. en son 100 dolarým var baþka da yok. ister ver ister verme dedim. oda verdi yani pazarlýk yap mutlaka bulursun.
    Wisconsin Dells Profesörü Lifeguardlýk kitabýný yazan kiþi...

Site Yöneticisi break - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puaný
    10

Alýntý yucar Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    break doðru söylüyor. Jamaica avenue idi bizim kaldýðýmýz yer queens'te oradada çok ucuz elektronikçiler var. ama saðlam pazarlýk yap. mesela türkiye gg fiyatý 190 dolar+kdv olan bir harici hdd buldum. adama dedim ki ne kadar 190 dedi. pazarlýk yaptým. en son 100 dolarým var baþka da yok. ister ver ister verme dedim. oda verdi yani pazarlýk yap mutlaka bulursun.
    90$ indirimde az degilmis hani...
    # Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...

# Internship in Israel: 2011 ...

# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...

# Retired Worker & Traveler: 2013 ...

# Maldive Island: 2016

# II. Europe Trip: 2017

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    16

tekstil filan olsa fark etmez de teknoloji alýþveriþi nyc ye kadar býrakma derim. elektronikçilerin pazarlýklarýný bilmem fakat normal maðazalarda vergi filan farkýndan normalde alýcaðýndan az daha pahalýya patlayabilir. önemli olan uzun süreçte indirimleri ve kuponlarý takip edip onlarla alabilmek bence

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

abi new york tan elektronik bise almayin girin amazona ebayma ordan alin 2 gun icinde adresinizde. alayi kazikci. o 5. avenuedeki yamyamlar 10 dolarlik bi urunu bana 50 dolara kakalamaya calistilar, duger eyaletleri bilmem ama nyc tuttuguna gecirme yeri.

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

anladým teþekkürler arkadaþlar yorumlarýnýz için.
    bir de þu konu kafamý kurcalýyor. nette de araþtýrdým henüz tam anlamýyla cevap bulabilmiþ bir konu deðil.
    ebay gibi sitelerden aldýðýmýz elektronik ürünün türkiyede garanti durumu meçhul. ebay satýcýsýna almak istediðim fotoðraf makinasýný sordum türkiyede garantisi var dedi. ama makinayý satmak için mi yoksa gerçekten mi söyledi bilmiyorum. ayrýca danýþman þirketime sordum. tanýndýk markalarýn 1 yýl uluslararasý garantisi var dedi. nedir bu durum aydýnlatacak arkadaþ var mý acaba ?

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

NÝKON VE CANON'un uluslar arasý garantisi var danýþman þirketin dediði gibi tanýnmýþ bilinen markalarýn garantileri var cok ürünlerde ben burdan almadým fakat dubai den aldýðým halde TR de 2 yýl garanti vermiþlerdi.sen yinede alýrken sor eþþeðini saðlam kazýða baðlama misali sonucta ucuz býrsey almýyorsun

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Alýntý dreadful Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    anladým teþekkürler arkadaþlar yorumlarýnýz için.
    bir de þu konu kafamý kurcalýyor. nette de araþtýrdým henüz tam anlamýyla cevap bulabilmiþ bir konu deðil.
    ebay gibi sitelerden aldýðýmýz elektronik ürünün türkiyede garanti durumu meçhul. ebay satýcýsýna almak istediðim fotoðraf makinasýný sordum türkiyede garantisi var dedi. ama makinayý satmak için mi yoksa gerçekten mi söyledi bilmiyorum. ayrýca danýþman þirketime sordum. tanýndýk markalarýn 1 yýl uluslararasý garantisi var dedi. nedir bu durum aydýnlatacak arkadaþ var mý acaba ?
    dostum atiyorum amazondan magazadan bi urun aldiin, demek istedigim amerika da bir magaza amazona uye olmus oranin ustunden saitiyor mali, sen gitmisin ha magazadan almisin sifir ha internet subesinden, garanti kapsami felan aynidir. ama gidip bir tekil sahistan alma derim zaten aliyorsan genelde 2. eldir, 2. el aliyorsan da her zaman bir risk vardir. amerika dan aldigin buyuk markalarin garantileri oluyor o konuda hic olmadi amerika ya gonderirsin. ben gecen yil fotograf makinasi almistim cok sorunsuz bir alisveristi, amazondan aldim. genelde magazalara bak ve magazalarin ratingine bak.

Uzman Watçý
    Tecrübe Puaný
    16

Alýntý break Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster

90$ indirimde az degilmis hani...
    aynen ya ama iyi pazarlýk yapmýþtým

ayrýca @frmn eðer saðlam pazarlýk yaparsan çok ucuza alýyorsun merak etme sorun pazarlýk yapmakta. gelecek yýl gittiðimde yine ayný yerden alýcam.
    Wisconsin Dells Profesörü Lifeguardlýk kitabýný yazan kiþi...

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

kardes b&h var yahudýlerýn yerý býraz daha uygun orasý ama bana sorarsan best buy dan al uluslararasý garantýsýný de yap onbes yýrmý dolara burada býr sýkýntý oldugunda servýsýne goturursun en ýyý sekýldeyaparlar garantý kapsamýnda dýger turlu aldýgýn sey sen tr ye dondugun an býrsey oldugunda yaptýramayacagýn duzeye ýner oyuzden bana sorarsan en ýyýsý best buy.tabý bunu cok az zamanýn oldugu ýcýn soyluyorum yoksa amazondan daha uygun fýyatlara bulabýlýrsýn tadýný cýkar ýyý alýsverýsler.

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    16

ben canon 1100d almýþtým(best buy'dan), arkadaþlarým iphone(apple store), ipad(wallmart), dr.dre kulaklýk(best buy) falan almýþtý. bunlarýn garantisi 1 yýl uluslarasý garanti olarak geçiyor fakat bunlarý türkiyede garantiye gönderemiyorsun. canada veya amerika da tamir ediyorlar o bir yýl içinde.
    ayrýca ebaydan refurbished blackberry almýþtý, zaten ondan garanti namýna birþey bekleme.
    genel olarak konuþacak olursak amerikadan aldýðýn birþeyin bizim ülkemizdeki garanti durumu %99 yoktur. bunlarý düþünerek al.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)