Alýntý dreadful Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
anladým teþekkürler arkadaþlar yorumlarýnýz için.
bir de þu konu kafamý kurcalýyor. nette de araþtýrdým henüz tam anlamýyla cevap bulabilmiþ bir konu deðil.
ebay gibi sitelerden aldýðýmýz elektronik ürünün türkiyede garanti durumu meçhul. ebay satýcýsýna almak istediðim fotoðraf makinasýný sordum türkiyede garantisi var dedi. ama makinayý satmak için mi yoksa gerçekten mi söyledi bilmiyorum. ayrýca danýþman þirketime sordum. tanýndýk markalarýn 1 yýl uluslararasý garantisi var dedi. nedir bu durum aydýnlatacak arkadaþ var mý acaba ?
dostum atiyorum amazondan magazadan bi urun aldiin, demek istedigim amerika da bir magaza amazona uye olmus oranin ustunden saitiyor mali, sen gitmisin ha magazadan almisin sifir ha internet subesinden, garanti kapsami felan aynidir. ama gidip bir tekil sahistan alma derim zaten aliyorsan genelde 2. eldir, 2. el aliyorsan da her zaman bir risk vardir. amerika dan aldigin buyuk markalarin garantileri oluyor o konuda hic olmadi amerika ya gonderirsin. ben gecen yil fotograf makinasi almistim cok sorunsuz bir alisveristi, amazondan aldim. genelde magazalara bak ve magazalarin ratingine bak.