Gençler malesef ikinci görüşmede pek iyi geçmedi ankarada tek gişe açıktı gıcık bir bayan vardı o gün baya red verdi bizim numaralarımızda en son du 4-5 kişi idik tüm salonun bitmesini bekledik ardından bana geldi sıra ilk sorusu geçen ki vize görüşmenden farklı olarak ne oldu dedi bende anlattım hocalarımdan referanslar falan aldım derken stop dedi kısa cevaplar verdi triplenerek ergen ergen bildipğin sonra hangi okula gidiyorsun dedi uşak üniversitesi işletme fakat açıktan radyo tv okuyo... diyecekten bir daha stop dedi kısa şekilde söyle dedi bende kısa bir şekilde bunu türkçe olarak söylenemez dedim bu bu şekilde söylenir dedim sonrasında seninle anlaşamıyoruz dedi farkındayım dedim türkçe konuşmalar bu arada,istersen görüşmeyi sonlandıralım istersen devam edelim dedi tripli şekilde bende devam edelim tabiki dedim, sonra bana not ortalamam biraz düşük neden dedi, bende okuldaki klüp faliyetlerimden dolayı bir kaç branştra okul takımlarnı çalıştırıyorum dedim yine stop dedi sen kısa cevap vermeyeceksin anlaşılan dedi bende kusurta bakmayın ama bunun kısa cevabı ben gerizekalıyım demektir siz bunu istiyorsunuz bende bunu söylemeyecem dedim görüşme bitmiltir dedi teşekkür ederim iyi günler dedim öküz öküz baktı suratıma bildiğijn ergen tribi yapıyordu kadın benden sonraki iki üç arkdaşda red aldı zaten sondu omlarda. böyle bir görüşme geçirdik yine gişe memuru azizliğine uğradık yani, ben çoğu zaman diyorum en sona kalmayın görüşmelerde çünkü sonlara doğru genelde red veriyor gişe görevlileri sıkılıyortlar heralde en iyisi sabah saatlerinde gideceksin vize görevlileri relax ken alacaksın vizeyi ankarada da onu yaptım saat 13:45 de ki görüşme için 10 da gittim ama almadılar istanbulda bu böylle değil 12 deki görüşmeye 9 bucuk da giridğimi biliyorum ben her neyse olay böyle dostlar.

Şimdi şeytan diyor git yeni bir I20 iste tekrar 3. kez vizeye gir diyo da çünkü çok fena hırs yaptım benden daha kötü olan insanlar hatta gidip oraya yerleşecek insanlara vşize alıyor ben alamıyorum tribine girdim. zaten ekim 15 döüşlü olackatı dönüşüm yani şu saatten sonra kalabseydim 2 ay kalacaktım ne yapasam bilemedim yahu :S