Work and Travel
Toplam 18 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 18 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: {1.92} 21 Þubat vize görüþmem

Araþtýrmacý Watçý
    Yaþ
    37
    Tecrübe Puaný
    18

Standart {1.92} 21 Þubat vize görüþmem

arkdaþlar 07.45te istinye konsoloslukta görüþmem vardý son derece cool'dum)
    ortalamam 1.92 olmasýna karþýn. stres yapcak biþey yok sevis ve ds2019 istedi gönder yeter caným dedi insaný rahatlatýyolar merak etmeyin hepinize baþarýlar ben six flags LA a gitcem gidicek arkadaþlarla konuþalým

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

hadi hayýrlýsý olsun kardes

Uzman Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

hadý gecmýs olsun dýyeyým
    ayrýntýlý anlatýrsan beným gýbý daha gýtmemýs olanlara yardým etmýs olursun .neler sordular?

Uzman Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

Alýntý radiskull Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    hadý gecmýs olsun dýyeyým
    ayrýntýlý anlatýrsan beným gýbý daha gýtmemýs olanlara yardým etmýs olursun .neler sordular?
    bencede ayrýntýlara gir abi kýsa kesme

Uçuþa Hazýr Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

bugün itibariyle bizde vize görüþmemizi gerçekleþtirmiþ olduk ve 5 kiþi sýrayla görüþmeye gittik hiç birimiz böylesine basit geçeceðini sanmýyordu hani bir iki kelime ederiz demiþtik ama not ortalamasý 1.98 olan arkadaþýmýz haricinde kimse 30 saniyeden fazla konuþmadý bile hele bi arkadaþýmýza sadece okuduðun bölüm zor mu diye sordu memur o da evet deyince doðrudan verdi kaðýdýbanada yalnýzca adýmý ve bölümümle ilgili 2 soru sordu hukukta okuyorum o kadar.çok kolay arkadaþlar sýramýzý beklerken gözlemlediklerime göre gidipte orda ben çok biliyorum gibi konuþmaya çalýþýrsanýz aðzýnýza týkýyorlar lafý ondan kýsa ve öz cevaplar rahatlatýr sizi

Araþtýrmacý Watçý
    Yaþ
    37
    Tecrübe Puaný
    18

what are you going to do usa?

to travel to make good friendships and ý wanna see california(ööle zaten kýsa kesiyo hemen diðer soruya geçiyo o an aklýna geleni sööle gitsin)

where will you be working?

six flags magic mountain

where are you studying at?

9 eylül üni.

what are you studying?

ý am studing about civil engineering.

(sonra kolumun kýrýk olduðunýu bundan dolayý ortalamamýn düþük olduðunu söledim isterseniz rapor gösterebilirim dedim I believe you dedi ben de thanks yavrum)

sonra içime sinmedi benden sonra ki mülakat biter bitmez hatta bitmeden elime aldým raporu eylem yapar gibi göstermeye çalýþtým 20 sn sürdü

sonra þaþýrdý napýyo bu diye aklýna geldi ok give me dedi sempatik birisiydi oldukça rahat geçti.

Uzman Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

Alýntý canbrothers Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    what are you going to do usa?

to travel to make good friendships and ý wanna see california(ööle zaten kýsa kesiyo hemen diðer soruya geçiyo o an aklýna geleni sööle gitsin)

where will you be working?

six flags magic mountain

where are you studying at?

9 eylül üni.

what are you studying?

ý am studing about civil engineering.

(sonra kolumun kýrýk olduðunýu bundan dolayý ortalamamýn düþük olduðunu söledim isterseniz rapor gösterebilirim dedim I believe you dedi ben de thanks yavrum)

sonra içime sinmedi benden sonra ki mülakat biter bitmez hatta bitmeden elime aldým raporu eylem yapar gibi göstermeye çalýþtým 20 sn sürdü

sonra þaþýrdý napýyo bu diye aklýna geldi ok give me dedi sempatik birisiydi oldukça rahat geçti.
    korkutmuþun abi hatunu
    !!! VÝZEDE FÝRE VERMEYEN TEK FORUM !!!

BannedUser
    Guest

ben tek fireniz olacam galiba sýfýr ingilizce )) bide yaþ 28 banada verirlerse helal olsun

Uzman Watçý
    Yaþ
    38
    Tecrübe Puaný
    19

Alýntý makroklima Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    ben tek fireniz olacam galiba sýfýr ingilizce )) bide yaþ 28 banada verirlerse helal olsun
    asýl sen alýrsan sana helal olsun

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

hayýrý olsun kardeþ .. darýsý bizim baþýmýza. canbrothers senle ayný kaderi paylaþýyoruz yahuu bende erci uný. de cývýl engineerýng ganoda 1.96 umarým bende sen gibi þanslý olurum... bu kol muhabbetý cýddenmý yoq sa bý numaramý yoq eger výze görüþmesýný ankarada yapmadý ýsen bende bu numarayý yapsam... bide referans mektubu falan istedilermi... vize görüþmesinde bole bii istekleri oldumu ben ýokuldan bolum hocalarýna yazdýrdým ama...

darýsý diðer wat cýlarýn baþýna ne diiim... cidden bu forumu seviyorum yaaa....

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

arkadaþlar beným bu hafta vize görüþmem var.
    GNO 2.6 dönem ortalamasý da 2.9 .son sýnýfým gelince yüksek yapmayý düþünüorum ama son sýnýflara kolay vize veriyolar mý bilgisi olan varsa cok acýl cewap wersýn bana lütfennnn sadece les üds sonuclarým var elýmde o kadar . ööle calýsýcagýma dair kagýt magýt yok yane

turkishwat inc. shinoda - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puaný
    10

Alýntý serra Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    arkadaþlar beným bu hafta vize görüþmem var.
    GNO 2.6 dönem ortalamasý da 2.9 .son sýnýfým gelince yüksek yapmayý düþünüorum ama son sýnýflara kolay vize veriyolar mý bilgisi olan varsa cok acýl cewap wersýn bana lütfennnn sadece les üds sonuclarým var elýmde o kadar . ööle calýsýcagýma dair kagýt magýt yok yane

http://www.turkishwat.net/forums/12-...mem-t1071.html
    admin (at) turkishwat.net

Araþtýrmacý Watçý
    Yaþ
    37
    Tecrübe Puaný
    18

kolumu 3 parça yaptým sað humerus þaft kýrýðý vardý bu dönem hiç okula gitmedim.bence samimi olup olmadýðýný anlayabilir zaten 1.96ya verir vize görüþmesini yapana baðlý bence haa bi de kýrýðýn yanýnda omuzum da çýkmýþtý)

Araþtýrmacý Watçý
    Yaþ
    37
    Tecrübe Puaný
    18

referans mektubu aldým ama götürmedim
    vizeyi alamayacaðýmý düþünmedim gerek yok dedim evde býraktým biþeye yaramaz bence referans mektubu sen neden düþük olduðunu iyi açýkla sormadý mesela bana ben kendim söledim sözünü falan keserse anlatýrken bi ''gonuþma lann'' çek then go ahead..

BannedUser
    Guest

bende istinyede gireceðim vize memurlarý nasýl alamayan varmýydý senýn yanýnda

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

valla arkadaslar 1-2 yerde daha yazdým hatta baslýkta acmýstým..bnde ayný tarýhte ayný saatte vize gorusmesýne grdým..ayný yerde=))muhtemelen alan arkadslada karsýlasmýsýzdýr..ký bnde izm,rdenim ve 2-3 kiþile konusmustum izmirden gelenlerle..bn __1,43 ortalamayla vize aldým..donem ortalamasý diil genel ortalamam 1,43tu yanlýs yazmadým ynii.gerci tam almadým ama ds 2019 formunu gonderýnce almýs olucam issala..yesil kaðidi aldým..ztn bzm ajansla gden herkesýn durumu oyle..vize gorusmesýne gelnce..cok olayý gozunuzde buyutmeyýn..bnde gorusmeden once forumda bu sekýlde yazanlara kýzýodum belký ama olay cýdden boyle..ztn iceri girince heycan kalmýo..en azýndan korku fln olmuo..tatlý bi bekleyis var o kadar..konsolosluktakýler cok ii zaten..abartmadýðnnz surece cok ii bi iletisim kurabýlýrsniz..goz temasýnýzý mutlaka kurun..cekýngen olmayýn..baska bisey oðrenmek isteyen olursa yardmcý olurum??

BannedUser
    Guest

ne varsa anlat iþte ne sordu kanka

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

kardess ztn ben baslýk actým..1,43le vize aldým diye..ordada yazdým ama ozel merak ettiðin bisey varsa yazayým cevabýný elimden geldðnce..

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)