Work and Travel
Toplam 20 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: 27 Eylül akþamý new york' a varýyorum ve 4 günlük travel arkadaþý arýyorum.

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Standart 27 Eylül akþamý new york' a varýyorum ve 4 günlük travel arkadaþý arýyorum.

Arkadaþlar tek baþýmayým ve tek olduðum için oda ücreti tek baþýma çok pahalýya geliyor.Olmadý tura katýlmayý düþünüyorum.Gezmek istediðim yerler New York City(Manhattan and Broklyn),New Jersey,Washington DC and Niagara Falls.Var mý bana katýlmak isteyen?

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

19 eylül gecesi bende new yorka geliyorum dönüþ biletim 26 eylül. Gezmek istediðim yerler new york washýngton dc new jersey niagara vs. Tura da katýlabiliriz. 20 sinden itibaren birlikte plan yapabileceðimiz birileri varmý?

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Bende 21 eylül gibi new yorkda olcam. boston, washington gibi yerleri gezmek istiyorum. o tarihte new yorkda olanlarla 3-4 günlük gezi turuna katýlabilirim

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Ben arkadaþýmla 21 eylülde New yorka geleceðiz dönüþ 26 eylülde.
    Niagara washington falan uyar. Turlarda 3. bilet bedava oluyor bize 1 kiþi daha lazým.
    "when nothing goes right go left"

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

@akela @ozlem_gmrk ben ve kýz arkadþým 21 eylülde new yorkda olacaðýz dönüþümüzde 27 eylülde.. ve 24eylül-26 eylül arasýnda ki 2 gece 3 gun olan tura katýlmayý düþünüyoruz..henüz turu satýn almadýk..new york'a varýþ ve dönüþ tairhlerimiz birbirine yakýn tur olayýnda ve orda kalma olayýnda birbirimizin maddi yonden yukunu hafifletebiliriz en azýdan..irtibat halinde olalým bence..forumda msjýmý görürseniz yazýn..ben kontrol edicem forumu

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

3-Day Bus Tour to Washington D.C. , Philadelphia, Niagara Falls from New York (Budget Tour)

Arkadaslar bu tura katýlmayý dusunuyorum 28 eylul-30 eylul arasýnda var mý benle gelen tek basýma cokpahalýya gelýyor..

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

26eylul 1ekim arasi ben ve arkadasim newyorkta olacagiz.. hala ne yapacagimiza karar vermedik.. guzel bir organizasyon olursa katilabiliriz..

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

kardes linki koydum oraya ben 27sinde varýyorum o gün telde kalýp ertesi gun 28ýnde tura katlmayý ve 30unda býtýrýp 1 gun daha new yorkta takýldýktan sonra 1inde turkýyeye donecem zaten.bana uyarsanýz beraber alalým bu turu 3 kýsý cok ucuza gelecek cunku.cevabýnýzý beklýorum sýmdý alacaktým ama almayacam.lutfen en kýsa zamnda benýmle ýrtýbata gecýn

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Kardes numaram var da ýcýnde para olmadýgý ýcýn dýsardan aranamýyorum ve arayamýorum.Ama arkadasýmýn numarasýndan veya facebook'tan olmadý mail yoluyla bana ulasabýlýrsýn..

tel no:701 690 0454
    e-mail:berkayblackleon

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Standart Acil

Arkadaslar merhaba

Ben 2 arkadas bulmustum 3-Day Bus Tour to Washington D.C. , Philadelphia, Niagara Falls from New York (Budget Tour) bu tur ýcýn fakat arkadaslardan býrýnýn dedesý vefat ettý ve dýger arkadasta onunla býrlýkte turkýyeye dondu anlayacagýýnýz yalnýz kaldým ve yardýma ýhtýyacým var eger varsa benle gelmek ýsteyen lutfen hemen yazsýn 28i sabahý baslýyor tur 30u aksamý býtýyor.Cevaplarýnýzý beklýorum arkadaslar..

Acemi Watçý sempatik - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puaný
    0

arkadaþlar 20 -25 eylül arasýnda 2 kiþi olarak new yorkdayýz düþündüðümüz gezi 6 gün 5 gece http://www.taketours.com/new-york-ny...-478.html...bu gezi katýlmak isteyen buyursun

Tecrübe Puaný
    0

Standart 20-25 Eylül East Coast Tour Ýçin 2 Arkadaþ Arýyoruz

Biz iki kiþiyiz þu turu yapmayý düþünüyoruz : 6-Day US East Coast Vacation Package from New York with Airport Transfers (Tue/Wed/Fri/Sat) - TakeTours

Tur 6 Gün 5 gece olup Güzergahý : New york-Philadelphia-Washington DC - Corning - Niagara Falls - Boston - New York Þeklindedir....

Bu Turun Oteller ve Seyahat ve Vergiler Dahil 1 kiþi Fiyatý 398$ dýr...Eðer Tura 4 kiþi Katýlýrsak 1 Kiþi Fiyatý 398$ deðilde 199$ Oluyor...Bu da þu anlama geliyor 6 Günde Bu rakam bedavaya yakýn :-))))...

O nedenle yanýmýza bizimle bu geziye katýlacak 2 kiþi daha arýyoruz...

Ýlgilenenler Direkt Mesaj da Atabilir...

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

15 eykulden sonra new yorktayim ben de tek kisiyim tur plani yapabiliriz.

Tecrübe Puaný
    0

sereligrek 1 kiþi daha bulursak bu tur kiþi baþý 200 dolara düþüyor ki buda bedava ya yakýn demektir...direkt mesaj ile yazý þalým haber bekliyorum...

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

21-26 Eylül de bende New york ta olacaðým. Tur arkadaþý arayan kadýn arkadaþlar ulaþabilirler.

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

arkadaþlar bende 3 ekim ve 7 ekim arasý new york'tayým. 4 gecelik konaklamayý benle paylaþmak isteyen bayan arkadaþ olursa mail atsýn lütfen : aguler7.tr. self gezmeyi planlýyorum, gezi planýný çýkardým eþlik etmek isteyen olursa sevinirim

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Thumbs up New york 27 eylul 2014

Alýntý berkayblackleon Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    arkadaþlar tek baþýmayým ve tek olduðum için oda ücreti tek baþýma çok pahalýya geliyor.olmadý tura katýlmayý düþünüyorum.gezmek istediðim yerler new york city(manhattan and broklyn),new jersey,washington dc and niagara falls.var mý bana katýlmak isteyen?
    merhaba, bir arkadaþým ve ben tam bu tarihte orada olacaðým. 27 eylülden 3 ekime kadar new yorktayýz daha tur satýn almadýk ama almayý düþünüyoruz. 3 veya 4 kiþi olursak çok iyi olur haberleþelim

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Bizde iki kiþiyiz sana ulaþamýyoruz kardeþ. 27 eylülden 2 ekime kadar new york
    Tayýz 2 kiþi arýyoruz ulaþýrsan süper olur travel planý için Ahmetsaygin65

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Smile merhaba kardeþ bende 1 ekimde new yorkta olcam

Alýntý berkayblackleon Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Arkadaþlar tek baþýmayým ve tek olduðum için oda ücreti tek baþýma çok pahalýya geliyor.Olmadý tura katýlmayý düþünüyorum.Gezmek istediðim yerler New York City(Manhattan and Broklyn),New Jersey,Washington DC and Niagara Falls.Var mý bana katýlmak isteyen?
    bende 4 günlük 1 tura katýlmak istiyorum. 2 ekim ile 5 ekim arasýnda çok güzel bir tur var istersen beraber katýlalým bende yalnýzým

TW Üstün Hizmet Watçýsý
    Tecrübe Puaný
    18

26 Eylul NY dayim 1 gece kalcam gelen arkadaslara yardimci olabilirim.
    "ALL GOOD THING TO THOSE WHO WAIT"

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)