Work and Travel
Toplam 20 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: 27 Eylül ak?am? new york' a var?yorum ve 4 günlük travel arkada?? ar?yorum.

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Standart 27 Eylül ak?am? new york' a var?yorum ve 4 günlük travel arkada?? ar?yorum.

Arkada?lar tek ba??may?m ve tek oldu?um için oda ücreti tek ba??ma çok pahal?ya geliyor.Olmad? tura kat?lmay? dü?ünüyorum.Gezmek istedi?im yerler New York City(Manhattan and Broklyn),New Jersey,Washington DC and Niagara Falls.Var m? bana kat?lmak isteyen?

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

19 eylül gecesi bende new yorka geliyorum dönü? biletim 26 eylül. Gezmek istedi?im yerler new york wash?ngton dc new jersey niagara vs. Tura da kat?labiliriz. 20 sinden itibaren birlikte plan yapabilece?imiz birileri varm??

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Bende 21 eylül gibi new yorkda olcam. boston, washington gibi yerleri gezmek istiyorum. o tarihte new yorkda olanlarla 3-4 günlük gezi turuna kat?labilirim

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Ben arkada??mla 21 eylülde New yorka gelece?iz dönü? 26 eylülde.
    Niagara washington falan uyar. Turlarda 3. bilet bedava oluyor bize 1 ki?i daha laz?m.
    "when nothing goes right go left"

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

@akela @ozlem_gmrk ben ve k?z arkad??m 21 eylülde new yorkda olaca??z dönü?ümüzde 27 eylülde.. ve 24eylül-26 eylül aras?nda ki 2 gece 3 gun olan tura kat?lmay? dü?ünüyoruz..henüz turu sat?n almad?k..new york'a var?? ve dönü? tairhlerimiz birbirine yak?n tur olay?nda ve orda kalma olay?nda birbirimizin maddi yonden yukunu hafifletebiliriz en az?dan..irtibat halinde olal?m bence..forumda msj?m? görürseniz yaz?n..ben kontrol edicem forumu

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

3-Day Bus Tour to Washington D.C. , Philadelphia, Niagara Falls from New York (Budget Tour)

Arkadaslar bu tura kat?lmay? dusunuyorum 28 eylul-30 eylul aras?nda var m? benle gelen tek bas?ma cokpahal?ya gel?yor..

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

26eylul 1ekim arasi ben ve arkadasim newyorkta olacagiz.. hala ne yapacagimiza karar vermedik.. guzel bir organizasyon olursa katilabiliriz..

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

kardes linki koydum oraya ben 27sinde var?yorum o gün telde kal?p ertesi gun 28?nde tura katlmay? ve 30unda b?t?r?p 1 gun daha new yorkta tak?ld?ktan sonra 1inde turk?yeye donecem zaten.bana uyarsan?z beraber alal?m bu turu 3 k?s? cok ucuza gelecek cunku.cevab?n?z? bekl?orum s?md? alacakt?m ama almayacam.lutfen en k?sa zamnda ben?mle ?rt?bata gec?n

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Kardes numaram var da ?c?nde para olmad?g? ?c?n d?sardan aranam?yorum ve arayam?orum.Ama arkadas?m?n numaras?ndan veya facebook'tan olmad? mail yoluyla bana ulasab?l?rs?n..

tel no:701 690 0454
    e-mail:berkayblackleon

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Standart Acil

Arkadaslar merhaba

Ben 2 arkadas bulmustum 3-Day Bus Tour to Washington D.C. , Philadelphia, Niagara Falls from New York (Budget Tour) bu tur ?c?n fakat arkadaslardan b?r?n?n dedes? vefat ett? ve d?ger arkadasta onunla b?rl?kte turk?yeye dondu anlayacag??n?z yaln?z kald?m ve yard?ma ?ht?yac?m var eger varsa benle gelmek ?steyen lutfen hemen yazs?n 28i sabah? basl?yor tur 30u aksam? b?t?yor.Cevaplar?n?z? bekl?orum arkadaslar..

Acemi Watçý sempatik - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puaný
    0

arkada?lar 20 -25 eylül aras?nda 2 ki?i olarak new yorkday?z dü?ündü?ümüz gezi 6 gün 5 gece http://www.taketours.com/new-york-ny...-478.html...bu gezi kat?lmak isteyen buyursun

Tecrübe Puaný
    0

Standart 20-25 Eylül East Coast Tour ?çin 2 Arkada? Ar?yoruz

Biz iki ki?iyiz ?u turu yapmay? dü?ünüyoruz : 6-Day US East Coast Vacation Package from New York with Airport Transfers (Tue/Wed/Fri/Sat) - TakeTours

Tur 6 Gün 5 gece olup Güzergah? : New york-Philadelphia-Washington DC - Corning - Niagara Falls - Boston - New York ?eklindedir....

Bu Turun Oteller ve Seyahat ve Vergiler Dahil 1 ki?i Fiyat? 398$ d?r...E?er Tura 4 ki?i Kat?l?rsak 1 Ki?i Fiyat? 398$ de?ilde 199$ Oluyor...Bu da ?u anlama geliyor 6 Günde Bu rakam bedavaya yak?n :-))))...

O nedenle yan?m?za bizimle bu geziye kat?lacak 2 ki?i daha ar?yoruz...

?lgilenenler Direkt Mesaj da Atabilir...

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

15 eykulden sonra new yorktayim ben de tek kisiyim tur plani yapabiliriz.

Tecrübe Puaný
    0

sereligrek 1 ki?i daha bulursak bu tur ki?i ba?? 200 dolara dü?üyor ki buda bedava ya yak?n demektir...direkt mesaj ile yaz? ?al?m haber bekliyorum...

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

21-26 Eylül de bende New york ta olaca??m. Tur arkada?? arayan kad?n arkada?lar ula?abilirler.

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

arkada?lar bende 3 ekim ve 7 ekim aras? new york'tay?m. 4 gecelik konaklamay? benle payla?mak isteyen bayan arkada? olursa mail ats?n lütfen : aguler7.tr. self gezmeyi planl?yorum, gezi plan?n? ç?kard?m e?lik etmek isteyen olursa sevinirim

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Thumbs up New york 27 eylul 2014

Alýntý berkayblackleon Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    arkada?lar tek ba??may?m ve tek oldu?um için oda ücreti tek ba??ma çok pahal?ya geliyor.olmad? tura kat?lmay? dü?ünüyorum.gezmek istedi?im yerler new york city(manhattan and broklyn),new jersey,washington dc and niagara falls.var m? bana kat?lmak isteyen?
    merhaba, bir arkada??m ve ben tam bu tarihte orada olaca??m. 27 eylülden 3 ekime kadar new yorktay?z daha tur sat?n almad?k ama almay? dü?ünüyoruz. 3 veya 4 ki?i olursak çok iyi olur haberle?elim

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Bizde iki ki?iyiz sana ula?am?yoruz karde?. 27 eylülden 2 ekime kadar new york
    Tay?z 2 ki?i ar?yoruz ula??rsan süper olur travel plan? için Ahmetsaygin65

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Smile merhaba karde? bende 1 ekimde new yorkta olcam

Alýntý berkayblackleon Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Arkada?lar tek ba??may?m ve tek oldu?um için oda ücreti tek ba??ma çok pahal?ya geliyor.Olmad? tura kat?lmay? dü?ünüyorum.Gezmek istedi?im yerler New York City(Manhattan and Broklyn),New Jersey,Washington DC and Niagara Falls.Var m? bana kat?lmak isteyen?
    bende 4 günlük 1 tura kat?lmak istiyorum. 2 ekim ile 5 ekim aras?nda çok güzel bir tur var istersen beraber kat?lal?m bende yaln?z?m

TW Üstün Hizmet Watçýsý
    Tecrübe Puaný
    18

26 Eylul NY dayim 1 gece kalcam gelen arkadaslara yardimci olabilirim.
    "ALL GOOD THING TO THOSE WHO WAIT"

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)