interrail bilirdim de bunu ilk kez duydum yav varmiiymis boyle bisey :s
# Ne zaman ki son ağaç kuruyacak, son balık tutulacak, son ırmak zehirli akacak, o zaman anlayacaksınız paranın karın doyurmayacağını.
Amerikada interrail ile ilgili biseyler gormstum dostum forumda bi bak istersen, eger bakmadiysan
# Ne zaman ki son ağaç kuruyacak, son balık tutulacak, son ırmak zehirli akacak, o zaman anlayacaksınız paranın karın doyurmayacağını.
detalarini ogrenince yazarsin merak ettim![]()
bu parauo vermek sacma.. ayrica amerikayi gezmenin en kotu yolu trenle yolculuktur. bence direk sil bunu kafandan..zaten normal watdan 600 dolar civarinda daha pahli ondan gereksiz..
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
work and travel dan neymis farki ne gibi garanti veriyorlarmis ki ne gibi islerde calisiyorsun farkli olarak.. wat firmalari da ayni garantiyle yolluyor zaten ogrencileri ayrica tum firmalar sen amerikaya gidene kadar ilgilenir merak etme sen.. daha dogrusu parayi tamamlayana kadar![]()
iyi bakalim bu akdar erken kayit olurken ve bu paralari verebiliyorken watda iyi islerde calisabilirdin bu sene mutlu olunan neyse bakalim sen git bu programa da donunce anlatirsin farklarini..
gittigin program watdan cok farkli bir program degil iste ben sana onu sordum neysmi watdan farki? gezi kismiysa trenle gezmek daha kotu daha kotu bir program olur.. is olarak ne farklilik vaadediyorlar..
ben sana sunu soyleyim birincisi is olarak wat firmalarindaki islerden sececksin diyor watdan ne farki kaldiadamlarin isini sececeksin sence wat sirketleri en iyi isilerini kendilerine saklamazlar mi? ikincisi geziye gelirsek 600-700 dolar fazla para veriyorsun bunu unutma.. ilk secenege gore konusayim 1 haftalik araba kirasi 300-400 dolar arasinda gezecegin yerlere gore de 550-600 dolara benzininle beraber ulasim masrafini cikartirsin zaten ki bu arabayi 4 kisi kiraladigini varsayarsan bu asna 150 dolara patlar sen 600-700 dolar veriyorsun su an.. ikinci secenege gelirsek bu soyledikleri turlar 380 dolara var. ayrica 2 alana 2 bedava kampanyasi var yani 4 kisi gidersen 200 dolara geliyor sana
ama senden 400-500 dolar fazla aliyorlar
durumun su wat islerinde calisip gezini onlara planlattigin icin 400-500 dolar fazla vereceksin..
valla tercih senin..
ayrca arakdaslarinin sozuyle hareket etmek yerine arastirip ne iyi ne kotu kendin gormen daha mantikli bir hareket olur gibime geliyo. programa kayit olmussun ama hic bir islemin baslamamistir henuz geri almak gec degil eger oyle birsey dusunuursen. yyoksa sana git yada gitme diyemem. dememde zaten. ama sadece arakdaslarin dedi diiye vazgecilmez. bu programda mutlu olan kadar olmayanda var. mutlu olanlarda genelde arastiran ve sirketin kandiramadigi insanlardir. tecrubeyle sabit.
ayrica bu program pek revacta olan bir program olmadigindan muhtemelen gezme kisminda da yalniz kalicaksin. ki bu kesinlikle tavsiye ettigmiz bisey degil.
umarim hersey istedigin gibi olur kardesim
bu programin ne kadar sacma oldugu acik zaten .. bu konu reklam amacli bile acilmis olsa geri teper zarari olur firmayaadamlar wat firmasindan isi alicaz diyor nasil oluyor da bu durumda wat insanlari magdur ediyor da bu program etmiyor
ayni ise gidiyorlar ya
travel da da 380 dolarlik turu 700 e de kakaliyorlar
asil magdur eden bu progam ama neyse herkesin kendi parasi kendi hayati...
baska neyle yapacakgidecek tur sitelerinden ona rezervasyon yapacaklar 380 e aldiklari turu 700 e satmis olacaklar
![]()
ugrasmayin adamla yav para onun tercih onun.![]()
ama dostum dolasirken sikinti yasarsin onu bil. tek basina gezi yapan bi arkadasin bana soyledigi en son kendimle konusuyodum huni bulsam kafama takip oyle dolasicaktim![]()
ve ozellikle wat islerinden birini seciceksen bu dedigin programin hic bir mantigi ve farki kalmiyor. ilk baslarda interrail mantigi ile kulagima hos gelmisti ama yazilanlara gore wat daha mantikli bir tercih.
ayrica wat i kotuleyen arkadaslarini getir karsimiza nerde nasi yanlis yapmislar da neden o duruma dusmusler anlatalim sana.
CUNKU;
o kadar zamandir takip ediyoruz yazianlari yaz tatili iyi geceni ve kotu geceni anladigimiz tek sey kotu gecenlerin %95 i sirket tarafindan kandirilip madur edilmis madur edilme sebepleri ise agzi acik sirkete gtmisler ve danisman ne dediyse inanmislar. bunun cok az bir kismi herseye hazirlikli giderek kotu yaz gecirmisler. o da sans artik.
bari kendin arastirsaydin da 2 3 arkadasinin dedigine gore degil + lariyla - leriyle kiyaslayip ona gore tercih yapaaydin.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks