Merhabalar,
Öncelikle kendimi anlatayım; 18 yaşındayım. Lise son'u okuyacağım bu sene ve bitecek lise eziyeti. Öyle filmlerden görüpte Amerika hastası olanlardan değil de, kendimi bildim bileli hep Amerika hayali kurmuş bir insanım. Yaşam şartları ve diğer orada yaşayanlardan duyduğum tecrübelere göre hayatımı orda sürdürmek istiyorum.
Ama Nasıl??
İnternetten yaptığım araştırmalara göre tek şansım, dil eğitimi için 3 aylığına Amerika'ya gidip, o an birisiyle tanışıp evlenmek mi?
Başka türlü gidemez miyim ben bu Amerika'ya?
Nasıl yapacağım, ne yapacağım hiç bir fikrim yok ama ölü ya da diri orada olmak istiyorum.![]()

Alıntı

türkiyede sana ailen 1000 dolar göndermek için 2milyarı gözden çıkarması lazım. benim amerikada çok arkadaşım var 1000$ bi haftada bitirdiğini söylüyor.amarika için iyi olabilri ama türkiyeden onu göndermek her zaman kolay olmaz. nebraska üniversitesinde de kredi başına para ödüyormuşsun. belli kredi ders alıyorsun. kaç para olduğunu unuttum şuan ama uygun. ama nebraskanın kearneyinde yaşıyabilcekmisin.küçük bir yer çünkü. arkadaşlarında dediği gibi yapebilcekmisin çok önemli.yemek olsun bazı kültürleri olsun çok farklı. gerçi alışınca ayrılmak istemiyormuşsun amarikadan ama alışma sürecini atlatabilmek önemli.Onun içinde yanında iyi türkler olmalı.konuşcağın kültürünü paylaşcağınn bence

Bookmarks