Merhabalar,
Öncelikle kendimi anlatay?m; 18 ya??nday?m. Lise son'u okuyaca??m bu sene ve bitecek lise eziyeti. Öyle filmlerden görüpte Amerika hastas? olanlardan de?il de, kendimi bildim bileli hep Amerika hayali kurmu? bir insan?m. Ya?am ?artlar? ve di?er orada ya?ayanlardan duydu?um tecrübelere göre hayat?m? orda sürdürmek istiyorum.
Ama Nas?l??
?nternetten yapt???m ara?t?rmalara göre tek ?ans?m, dil e?itimi için 3 ayl???na Amerika'ya gidip, o an birisiyle tan???p evlenmek mi?
Ba?ka türlü gidemez miyim ben bu Amerika'ya?
Nas?l yapaca??m, ne yapaca??m hiç bir fikrim yok ama ölü ya da diri orada olmak istiyorum.![]()

Alıntı

türkiyede sana ailen 1000 dolar göndermek için 2milyar? gözden ç?karmas? laz?m. benim amerikada çok arkada??m var 1000$ bi haftada bitirdi?ini söylüyor.amarika için iyi olabilri ama türkiyeden onu göndermek her zaman kolay olmaz. nebraska üniversitesinde de kredi ba??na para ödüyormu?sun. belli kredi ders al?yorsun. kaç para oldu?unu unuttum ?uan ama uygun. ama nebraskan?n kearneyinde ya??yabilcekmisin.küçük bir yer çünkü. arkada?lar?nda dedi?i gibi yapebilcekmisin çok önemli.yemek olsun baz? kültürleri olsun çok farkl?. gerçi al???nca ayr?lmak istemiyormu?sun amarikadan ama al??ma sürecini atlatabilmek önemli.Onun içinde yan?nda iyi türkler olmal?.konu?ca??n kültürünü payla?ca??nn bence

Bookmarks