Work and Travel
Toplam 15 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 15 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Araba kiralama

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Standart Araba kiralama

Merhabalar,

Amerikada araba kiralamakla ilgili bir kaç soru sormam gerekiyor biz 3 arkada? araba kiralayaca??z ama burada ö?rendi?imize göre 21 ya? alt? araba kiralayam?yormu? ?öyle bir durum var biz 2 miz 21 ya? üstüyüz ama ehliyeti olan arkada??m?z 20 ya??nda bu nas?l çözülebilir ve ya arabay? biz kiralay?p sürücü olarak onu gösterebiliyormuyuz

Di?er sorum ise araba kiralarken kredi kart? istiyorlarm?? kredi kart? yerine Bank of America Debit card? olurmu içine yükleme yap?nca galiba ondan çekebiliyorlarm?? extradan bir de depozito söz konusu ama bu depozito ne kadar bir para yakla??k olarak bilen varsa ?imdiden cevaplar?n?z için te?ekkürler

?stedi?iniz sorudan ba?layabilirsiniz

Cevaplar?n?z? acilen bekliyoruz
    Konu Derleyen tarafından (29-08-2012 Saat 07:12 AM ) değiştirilmiştir.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

merhaba bizde ayn? sorunu yas?yoruz arkadaslar ben 21 yas?nday?m kredi kart?m yok d?ye k?ralam?orlar kred? kart? olan arkadasta 20 yas?nda d?ye kabul etm?yorlar.Ehliyet ve kredi kart? ayn? ?sme ait olmas? gerek?yormus bide en az 21 yas ?st?yorlar tabi.ne yapsak b?lemed?k ac?kcas?

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

21 yas altina kiralamistik biz tum firmalari arayin.. elbet kiralayan birini bulursunuz.. ayrica tuna sizin debit card iniz yok mu bankadan verilen.. onla kiralama yapailiyorsunuz.. 150-250 arasina depozito kesilir arabayi teslim ettiginizde o parayi iade ederler.. yani kira parasindan 250 dolar fazla hesabiniz olmali unutmayin..

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

hepimizin debit karti var ama parayi block edebilmek icin kredi kari lazim dediler budget enterprise avis boyle dedi diger sirketlere bakicaz olmadi havaalanindan kiralicaz artik duyduguma gore ordan debit kartla kiralayabiliyormusuz

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

enterprise da dahil bircok firmadan debit card la araba kiraladim garip bir durum..

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    18

havalan?n?nda pek çok firman?n ofisini bulabilirsiniz. Debit le ben kiralad??mda 200 dolar bloke etmi?lerdi. Telefonla veya giderek bu miktar? ö?renebilirsiniz. Debit kabul eden mutlaka olacakt?r.
    sadece kiralayan ki?i arabay? sürebiliyor, ekstra ?öför için ekstra ücret var san?r?m. onu belirtmeniz laz?m. ?irketlerle birebir konu?man?z? tavsiye ederim. havalan?na gidebiliyorsan?z.
    bununla beraber bu ulusal ?irketlerin d???nda, küçük yerel araba kiralayan yerler ,?irketlerde vard?r google map tan bulabilirsiniz san?r?m. onlar cash de kabul edebilir. ama ?artlar? farkl? olur.
    Fırsat bulduğunda çılgınlık yapmayan, bilge olamaz.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

arkadaslar hertz 21 yas altina kiraliyor biz arkadasla kiralicaz aradik tamm dedier ama internetten rezervasyon yaparkn ki cikan fiyat tahmini diyor ve 20 yas oldugu icin acaba arabayi yerinden alirkende ek fiyat cikarirlarmi internetten reservasyon yaptirip kiralayan varmi arkadaslar
    Konu daxter tarafından (30-08-2012 Saat 04:40 AM ) değiştirilmiştir.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

valla bende enterprise tan kiralaad?m debit card ile. yaln?z üzerine isminizin yaz?l? olan oluyor. bu arada 21 yas?nda olan kiralayabilir sürücü olarak istedi?ini kay?t ettirebilr. biz öyle yapm?st?k. 3 ki?isiniz kesin yap?n bunu on numara oluyor benzin bedava zaten biliosunuz... gezin istedi?iniz kadr ))) good luck

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Debit card ile blok etmeniz için 24 ya??ndan büyok olman?z laz?m. E?er 21 ila 24 aras?ysan?z ve araba vermi?lerse birazda sizin bilgilerinizi sisteme giren arkada??n eksikli?ir. Haberiniz ola

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

24 yas altinda hic kiralamadiysa heralde 20-25 kez kiralamisimdir araba. Bircok firmanin yas siniri 21 dir. Hatta 25 yas altinda iseniz size gunluk 15-25 dolar arasi ekstra ucret cikartiyorlar. Bu demek oluyor ki 25 yas altindakilere de arac kiralaniyor hatta bazi yerel firmalar 21 yas altina bile kiraliyorlar.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    12

miami de 21 ya??nda olan arkada??m?n debit kart?n? bloke ettirerek THRIFTY firmas?ndan kiralam??t?k. 25 ya? alt?nda oldu?undan ekstra ücret ödedik +27 dolar (günlük) gps 10 dolar (günlük) kasko 12 dolar (günlük) expressway geçi? kart? 10 dolar (günlük) her ?ey dahil 3 gün için hyundai elentraya 210 dolar ödedik. gördü?ünüz gibi arac?n kendisi de?il extra ücretler bu fiyat? ç?kar?yor ortaya. ayr?ca 3 günlük geziden sonra depoyu fullemek için 20 dolarl?k benzin at?p verdik arac?. ?u an benzin fiyatlar? dipte oldu?unu da dü?ünürsek benzin paras?n?n hesab?n? bile yapman?za gerek yok.

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

?öyle bir an? aktaray?m belki araba kiralayacak arkada?lara yard?mc? olur bir ?ekilde.Biz de araba kiralay?p travel'a ç?kt?k minivan kiralad?k.?lk s?k?nt?m?z ?uydu 25 ya??n? geçen bir arkada??m?z vard? ve o kiralayacakt? ama debit kart?n? vermesine ra?men saçma bir ?ekilde sizin credit history niz yok bad credit ?v?r z?v?r dedi vermedi ki online rezervasyon yap?p ödeme yapm??t?k.Arkada??n türkiyeden de kredi kart? yoktu yani tek mal varl??? o debit kart gözüküyordu ama içinde fazlas?yla para olmas?na ra?men ?irket kiralamad?.Sonra ben kiralamak istedim epey bir konu?tuk normalde 24 ya? alt? minivan kiralam?yorlard? ama ben 21 ya??mda olmama ra?men önceki tats?zl??? kapatmak amac?yla olsa gerek adam onay verdi ve kiralad?k.Bu bahsetti?im ?irket avis idi ve Colorado eyealetinin küçük bir ?ehrinde geçti olay.ek bilgi:kesinlikle nakit ödeme yapmazs?n?z dedi.Kart laz?m dedi.

Di?er bir araba kiralama olay? ise los angeles da gerçekti.Orada 4-5 günlük mid-size bi araba kiralad?m.Enterprise dan ald?m ve aç?kças? çok yard?mc?yd?lar her türlü.Hatta arabay? ufak çizememe ra?men fark etmediler sigorta da yoktu. Her neyse enterprise nakit ödemeyi kabul etti teslimde ama teslim al?rken yine kart numaran?z? al?yor.Garanti olsun diye.Çok gariptir ki sabah 9 dan sonra nakit ödeme alamay?z demi?ti ben tabi 9 dan önce b?rakt???m için s?k?nt? olmad?.

Bu iki tecrübem ?????nda sormak istedi?iniz sorular varsa severek yard?mc? olurum.Özet ?u de?i?ik kurallar? var ?irketlerin baz?s? esnetiyor baz?s? esnetmiyor.En sa?l?kl?s? hepsiyle görü?mek.

not olarak ; e?er uzun bir travel yapacaksan?z ve yollarda çok kalacaksan?z kaza ve hasar? kapsayan sigortay? yapt?rman?z? tavsiye ederim,Her ne kadar o paray? ödemek size çok koysa ve ?oförlü?ünüze güvenseniz de yollarda her ?ey ba??n?za gelebiL?r.
    Konu directedbycan tarafından (12-02-2015 Saat 01:20 AM ) değiştirilmiştir. Sebep: ek bilgi.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Arabay? bir ?ehirde kiralay?p ba?ka bir ?ehirde teslim edebilece?imiz, ulusal çal??an firmalar varm??
    Birde e?er 24 ya??ndan büyükse ki?i ne civar? paralar ödüyor?

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

fiyat k?sm?na internetten bakars?n?z her zaman de?i?ir. One way yani ba?ka ?ehire b?rak?lan araç kiralamalarda ben alamo yu biliyorum. Ben ba?ka ?ehire b?rakm??t?m ekstra para vermeden.

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Araba kiralama fiyatlar?na bak?yorumda çok yüksek de?il mi ? nereden bak?yorsunuz ?

Türkiye'de 750tl limitli kredi krat?m var bununla orada araba kiralayabilir miyim ?

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)