2006- wildwood hat?ralar?

2006- wildwood hat?ralar?
Konu ayseyavuz tarafından (27-01-2007 Saat 06:50 PM ) değiştirilmiştir.

buray? görmedim daha ne oldu niye çektin resimleri ayseeeeeeee

evet ya ne oldu fotolar nerdeee![]()

tam da merak etti?im yerdi wildwood. ne oldu fotolara?

ara tatil bitsin wildwood la ilgili onlarca foto yükleyece?im
be patient!

neden kimse yok sokaklarda daha kalabal?k ve canl? biryer hayal ediyodum?

evet tam da hayal etti?in gibi kalabal?k... ama 10 eylülden sonra bir Allah'?n kulu kalm?yor desem yanl?? olmaz.. sezon 5 Eylülde kapan?r. su parklar? kapan?r. Moreys Piers sadece hafta sonlar? aç?l?r vs. Hi-season (25 haziran-15 a?ustos) aral???nda günün her saati boardwalk yürünemeyecek kadar kalabal?kt?r..ayr?ca boardwalk'un yakla??k 4-5 km uzunlu?unda oldu?unu dü?ünürsen kalabal??? hayal edebilirsin san?r?m...ben Foto?raf makinam? eylülde ald???m için o kalabal?klar? fazla çekemedim ama eski makinamla çekilmi? olanlar var..
gökhan o günlee götürdün beni. bence elinde ne kadar wildwood resmi varsa koy.
bu arada 10 eylülden sonraki zamanlar? göremedim ama bu tenhal?k sezon ba??nda da var. ilk gitti?imizde bir allah?n kulu yoktu sokaklarda. kovboy filmlerindeki bo? kasabalar gibi. ama 15 gün sonra inan?lmaz bir art?? vard?.
gökhan hadi resimlerin devam?n? bekliyoruz. tenhal?ktan kalabal?k oldu?u anlara ve sonra tekrar tenha oldu?u dönemlere do?ru bir kronolojik katalog yapman? diliyoruz.
admin (at) turkishwat.net

gezgin ben gitti?imde zaten kalabal?kt? biraz geç kalm??t?k 26 haziran WW'dayd?k. hareketlilik ba?lam??t?.. temmuz'da hiçbir?ey yapmad?m çal??maktan ba?ka.. 3-4 gece boardwalkta dola?t?m.. sürekli 11 saat çal??t?m ve ilk day-off'u 3. haftada ald?m..bakar?z ya bo? kald?kça atar?z foto?raf...
wildwood'da tek i?ten yapabilece?in en iyi paray? yapm??s?nd?r o zaman. biz haziran 13'te gitmi?tik kimseler yoktu sokaklarda. bir daha gitti?imde acayip bir ar?iv yapaca??m ?imdilik bu kadar diyorum.
admin (at) turkishwat.net

ya ilk 1.5 ay 6,5 dolara e??ek gibi çal??t?m.. son bir ay 10 dolardan haftada 4-5 gün çal???p daha fazla para yapt?m.. saatler uysa ikisindede çal???rd?m...
evet ya o kadar giden oldu hiç 2006 fotosu yok WW'dan.. 2007de gidenleri heyecanla hatta ordayken yollamalar?n? bekliyoruz.. bizi unutmay?n...
benim 1. tercihim new jersey deki e?lence parklar? art?k hangisi olursa tabi olabilirse wildwood. e?er oraya gidersem fotolar? ilk ben göndermek isterim![]()

Sanki biraz küçük bi yer gibi geldi ama?

yerle?ik nüfusu 15bin..ama yaz?n nüfusunun 500.000e yakla?t??? söyleniyor. yüzlere motel,hotel var. çok yo?un bir turizm sezonu ya??yor.. wildwood bir ada asl?nda..google earth veya map den NJ yar?madas?n?n en güneyinde yer ald???n? görebilirsiniz
tabi bulabilirseniz
![]()
usta bnde ww gitmek istiyorum sen orda nerde cal?s?yordun veya hangi i?leri önerirsin su an gitmi? biri olarak biraz para kazanmak için yada mesela eglence park?nda cal?sarak c?ok para kazanman?n bi yolu var m?![]()
Konu ibo_cakr tarafından (05-12-2007 Saat 03:45 PM ) değiştirilmiştir.
e?lence park?nda çok para yok...ama e?lence çok....
alaskada para çok ama e?lence yok...
2007 WAT DESTIN,FLORIDA CANKURTARAN KEN ŞİMDİ 8 YIL ARADAN SONRA 2015 AĞUSTOS TA TURIST OLARAK 11 GÜN DOĞU AMERIKADA.

peki bu e?lence parklar?nda a?ustostan sonra çok tenha oluyor çok az ki?i geliyor diyorsunuz.Peki i?veren o kadar i?çiyi hala yan?nda m? besliyor yani hiç paray? azaltm?yor mu veya sezon bitti diye i?ten ç?kartm?yor mu.

arkada?lar biz de WW nin üst taraf?nda sea Isle city dü?ünüyoruz nas?l bir yer die WW ye benzior mu?
bildiklerinizi aktar?rsan?z seviniriz.(vergi,2 i? olaqna??,ingilizceyi geli?tirme,yatak ücreti,ula??m,...)

carbondisinan snn sorduklar?n?n ayn?s?n? bnde soruorumcewap weren olur umar?m..
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks