Work and Travel
Toplam 14 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 14 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: 3-16 ekim doðu batý turlar katýlmak isteyen? acil!

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    14

Standart 3-16 ekim doðu batý turlar katýlmak isteyen? acil!

Merhaba arkadaþlar ben 30 eylüle kadar çalýþýp 17 ekime kadar gezmeyi planlýyorum ve turlara katýlmak en iyi yol gibi görünüyor. ama tek baþýmayým ve fiyatlardaki dengesizlik gereði bu turlara katýlmak için arkadaþlara ihtiyacým var. ilgilenip bana katýlmak isteyen olursa yazýn lütfen, çook sevinirim.ya da benzer planlarýnýz varsa biraz daha erken baþlayan tarihlerde, uyum saðlamaya çalýþýrým.
    Doðu için 3 ekimde new yorkta baþlayýp 8 ekim akþamý biten bu turu düþünüyorum (link paylaþmak yasak deðildi umarým!)
    6-Day US East Coast Vacation Package from New York with Airport Transfers (Wed/Sat) - TakeTours
    batý için de san franciscodan 9 ekim de baþlayan 15 ekimde biten bu turu düþünüyorum
    7-Day Yosemite, Grand Canyon South, Las Vegas, Theme Parks Tour from San Francisco - TakeTours
    linkleri ilk açtýðýnýzda görünen o güzel ucuz fiyat ancak 2 kiþi olunca geçerli, tek kiþiye 2 katý fiyat çýkýyor.
    not: new yorktan san franciscoya gidiþ dönüþ bilet þu anda 328 dolara var akþam 8.30 da. doðu turunun bitiþi için not düþülmüþ new york jfk den uçuþunuzu akþam 7den sonraya planlayýn diye. her iki turda da bana eþlik etmek isteyenler olursa süper olur, pek umutlu deðilim ama :/

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

dogu turu uygun benim icinde birlikte katilabiliriz 3-8 ekim

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Alýntý seebell Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Merhaba arkadaþlar ben 30 eylüle kadar çalýþýp 17 ekime kadar gezmeyi planlýyorum ve turlara katýlmak en iyi yol gibi görünüyor. ama tek baþýmayým ve fiyatlardaki dengesizlik gereði bu turlara katýlmak için arkadaþlara ihtiyacým var. ilgilenip bana katýlmak isteyen olursa yazýn lütfen, çook sevinirim.ya da benzer planlarýnýz varsa biraz daha erken baþlayan tarihlerde, uyum saðlamaya çalýþýrým.
    Doðu için 3 ekimde new yorkta baþlayýp 8 ekim akþamý biten bu turu düþünüyorum (link paylaþmak yasak deðildi umarým!)
    6-Day US East Coast Vacation Package from New York with Airport Transfers (Wed/Sat) - TakeTours
    batý için de san franciscodan 9 ekim de baþlayan 15 ekimde biten bu turu düþünüyorum
    7-Day Yosemite, Grand Canyon South, Las Vegas, Theme Parks Tour from San Francisco - TakeTours
    linkleri ilk açtýðýnýzda görünen o güzel ucuz fiyat ancak 2 kiþi olunca geçerli, tek kiþiye 2 katý fiyat çýkýyor.
    not: new yorktan san franciscoya gidiþ dönüþ bilet þu anda 328 dolara var akþam 8.30 da. doðu turunun bitiþi için not düþülmüþ new york jfk den uçuþunuzu akþam 7den sonraya planlayýn diye. her iki turda da bana eþlik etmek isteyenler olursa süper olur, pek umutlu deðilim ama :/
    merhaba ben katýlabilirim ama dönüþüm 10 ekim eylem eski eklersen daha detaylý konuþabiliriz

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

benimde dönüþüm 9 ekimde. bende tek kiþiyim ve bende dogu turu için yanýma birilerini arýyordum. 3-8 ekim bana tam uyuyor. tek kiþi turlar cok pahalý. 4 kiþi olunca cok ucuz oluyor. 4 kiþiyi tamamlayabilirsek hepimiz icin cok iyi olur. ben virginia beach deyim. ekimin 1inde iþten ayrýlýp new yorka gelmeyi düsünüyorum. facebookdan daha rahat konusabiliriz. ekle istersen.

Mustafa Uður CEYLAN
    yasadýðý sehir izmir ve cavalier hotel de calýsýyor diye arasanýz rahatlýkla bulabilirsiniz faceden
    Konu uuuurr tarafýndan (10-09-2012 Saat 10:10 AM ) deðiþtirilmiþtir.

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

sebell linkini attýgýn dogu turuna da baktým. 4 kiþi olunca 736 $ oluyor. kiþi basý 184 $ .

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

doðu turu için 3 ekim bize çok uygun hem de 3 kiþiyiz. Hala ilgileniyorsan haberleþelim

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

bu turlara katılmayı düşünen varsa haberleşebiliriz önümüzdeki günlerde böyle bir şey düşünebilirim şu an zaten traveldayım 3-4 kişi olup ucuza getirilebiliyorsa güzel olur

*philadelphia dayım şu anda

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

merhaba arkadaþlar bizde georgia atlantadayýz.seyehat planlarý yapýyoruz ama çok masraflý oluyor.araba kiralamayý düþündük fakat oda baya pahalý geldi.bu turlar nasýl oluyor.ayrýntýlý bilgi verirseniz sevinirim.tur için ödeyecegimiz paraya konaklama dahil mii?? turu otobüsle mi yapýyoruzz uçakla mý ?? eger ilgilenen arkadaþlar olursa beraber seyehat planlarý yapabiliriz 1 ekimde bizim iþ bitiyor.aþagýda bilgilerim var benimle istibata geçebilirsiniz..

resul akçadag
    678-429 78 53
    Konu ozgursum tarafýndan (24-09-2012 Saat 05:04 PM ) deðiþtirilmiþtir.

Acemi Watçý sempatik - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puaný
    0

benim bir sorum olacak 2 kiþi 4 kiþi olursa odalar kaç tane oluyor...kaç kiþiye bir oda veriyorlar...eðer 2 kiþi ye bir oda veriyorlarsa yataklar ayrý istenebiliyormu

Uzman Watçý
    Tecrübe Puaný
    15

1 ile 7 ekim arasindaki dogu turlarina katilabilirim varsa bu tarihlere uyan bana ozelden yazabilir

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

13-21 eylül arasý batý turu düþünen var mý?

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

1Ekim de baþlayýp 7 Ekimde biten bir doðu turuna katýlmak istiyorum.düþünen arkadaþlar iletiþime geçebiliriz. talipduzkopru gmail

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

28 eylul-8 ekim arasi dogu turuna katilabilirim. tek kisiyim
    tel:
    843 340 35 37

Hayalperest Watçý sima - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puaný
    0

2 ekim 12 ekim yada bu tarihlere yakin bati turu düþünüyorum ilgilenen olursa iletisime geçebiliriz

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)