Merhaba arkadaþlar ben 30 eylüle kadar çalýþýp 17 ekime kadar gezmeyi planlýyorum ve turlara katýlmak en iyi yol gibi görünüyor. ama tek baþýmayým ve fiyatlardaki dengesizlik gereði bu turlara katýlmak için arkadaþlara ihtiyacým var. ilgilenip bana katýlmak isteyen olursa yazýn lütfen, çook sevinirim.ya da benzer planlarýnýz varsa biraz daha erken baþlayan tarihlerde, uyum saðlamaya çalýþýrým.
Doðu için 3 ekimde new yorkta baþlayýp 8 ekim akþamý biten bu turu düþünüyorum (link paylaþmak yasak deðildi umarým!)
6-Day US East Coast Vacation Package from New York with Airport Transfers (Wed/Sat) - TakeTours
batý için de san franciscodan 9 ekim de baþlayan 15 ekimde biten bu turu düþünüyorum
7-Day Yosemite, Grand Canyon South, Las Vegas, Theme Parks Tour from San Francisco - TakeTours
linkleri ilk açtýðýnýzda görünen o güzel ucuz fiyat ancak 2 kiþi olunca geçerli, tek kiþiye 2 katý fiyat çýkýyor.
not: new yorktan san franciscoya gidiþ dönüþ bilet þu anda 328 dolara var akþam 8.30 da. doðu turunun bitiþi için not düþülmüþ new york jfk den uçuþunuzu akþam 7den sonraya planlayýn diye. her iki turda da bana eþlik etmek isteyenler olursa süper olur, pek umutlu deðilim ama :/

Alýntý

Bookmarks