Work and Travel
Toplam 11 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 11 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: 15-28 eylül arasý 6 günlük doðu kýyýsý turu için arkadaþ(lar)

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Standart 15-28 eylül arasý 6 günlük doðu kýyýsý turu için arkadaþ(lar)

Dostlar ben eylül 15 te iþi býrakýyorum ve travel yapmak istiyorum. turlar esasen tercihim olmamakla beraber bütçeme en uygun gezi fýrsatýný sunuyor, o da arkadaþ bulabilmek kaydýyla, malumunuz.

aþaðýdaki linkte bulunan gibi 6 günlük bir tura katýlmak istiyorum. fiyatlarý;

tek kiþi 558 dolar
    iki kiþi 368 dolar
    üç kiþi 245 dolar
    dört kiþi 185 dolar

ben þahsen 16 eylülde baþlayan tura katýlýp 21inde dönüþten sonra new yorkta hala çalýþmaya devam eden arkadaþlarla takýlmayý tercih ediyorum. amma ve lakin derseniz ki 20 eylülde baþlayalým 26 sýnda bitirelim, o da uyar bana.

tur içerisinde oda arkadaþlýðý durumu da söz konusu olduðundan kýz-kadýn-bayan-nisa-female (hangisini tercih ederseniz, bu soruna da hala çözüm bulunamamýþ olmasý kanayan yaramýzdýr :P ) arkadaþlarla daha rahat olacaðýmýz kanaatindeyim. ama elbette karma bir grupta oluþturulabilir.

böyleyken böyle, ilgilenen arkadaþlara duyurulur. görüþmek üzere..

ahan da link;

http://www.taketours.com/new-york-ny...-355-1354.html

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Alýntý kolejBebesi Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Dostlar ben eylül 15 te iþi býrakýyorum ve travel yapmak istiyorum. turlar esasen tercihim olmamakla beraber bütçeme en uygun gezi fýrsatýný sunuyor, o da arkadaþ bulabilmek kaydýyla, malumunuz.

aþaðýdaki linkte bulunan gibi 6 günlük bir tura katýlmak istiyorum. fiyatlarý;

tek kiþi 558 dolar
    iki kiþi 368 dolar
    üç kiþi 245 dolar
    dört kiþi 185 dolar

ben þahsen 16 eylülde baþlayan tura katýlýp 21inde dönüþten sonra new yorkta hala çalýþmaya devam eden arkadaþlarla takýlmayý tercih ediyorum. amma ve lakin derseniz ki 20 eylülde baþlayalým 26 sýnda bitirelim, o da uyar bana.

tur içerisinde oda arkadaþlýðý durumu da söz konusu olduðundan kýz-kadýn-bayan-nisa-female (hangisini tercih ederseniz, bu soruna da hala çözüm bulunamamýþ olmasý kanayan yaramýzdýr :P ) arkadaþlarla daha rahat olacaðýmýz kanaatindeyim. ama elbette karma bir grupta oluþturulabilir.

böyleyken böyle, ilgilenen arkadaþlara duyurulur. görüþmek üzere..

ahan da link;

6-Day US East Coast Vacation Package from New York with Airport Transfers (Thu/Sun) - TakeTours
    ben 24 eylulde isi birakiyorum istersen beraber birseyler yapabiliriz

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

biz de bu tura bakýyorduk , 4 kiþi olunca fiyatlar oldukça düþeceðinden biz de odayý paylaþmak için arkadaþ arýyoruz. Ama tatile çýkmak için uygun tarihimiz ayýn 20 si 20 si ile 26 sý arasý bizim için oldukça uygun ,. Biz bir çift olarak katýlmayý düþünüyoruz. Sen tek mi geleceksin ? Arkadaþýn var mý? Bir de sen kýz mýsýn ? erkek misin ? Mesaj pek açýklayýcý olmamýþ , anlayamadýk

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

güzel soru. ben ve 15 dk önce ikna ettiiðm bir arkadaþým olmak üzere iki kýz olarak katýlmayý düþünüyoruz.

siz de çift olarak demiþsiniz misalen. biz de orayý anlayamadýk. erkek-kýz arkadaþ misali bir çift olarak çift mi, yoksa bizim gibi bir çift çorap misali bir çift arkadaþ mý?

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

infilak89;

benim uçaðým 28inde kalkýyor dolayýsýyla o tarih aralýðýnda maksimum günlük tura çýkýlabilir ama ben biraz daha uzun olsun istiyorum. dolayýsýyla pek uygun deðil benim için malesef..

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

neyse kismet artik guzel bi tatil gecirirsin insallah

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Kýz-erkek olarak bir çift , eðer sizin için de sorun olmucaksa 4 ümüz çýkabiliriz. Hatta yer bulamýcaz diye endiþeleniyorum ben, o yüzden eðer olumlu karar verirseniz bir an evvel biletleri alalým derim ben , mailleþebiliriz. Eðer yakýndaysanýz yüz yüze de görüþebiliriz. Biz Philadelphia da kalýyoruz.

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

20 si çýkarsak 26 sý gibi de dönmüþ oluruz ve sizin de uçak biletlerinizde bir sýkýntý çýkmaz diye düþünüyorum.

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

iengineer;

maddi sebeplerden ötürü 6 günlük tura çýkamayacaðýz biz maalesef.. arkadaþým 3 gün gezip çalýþmaya devam edecekmiþ. dolayýsýyla bütün itirazlarýma raðmen 3 günlük tura çýkacaðýz. ancak 6 günlüðe çýkacak olsaydýk da erkek-kýz ayný odada kalmayý tercih etmezdik sanýyorum.

heveslendirmiþ gibi olduk, gerçekten çok üzgünüm.. inþallah kafanýza göre birilerini bulabilirsiniz..

iyi tatiller..

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

infilak89;

ayný þeyi diliyorum senin için. iyi tatiller..

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Ne yapalým kýsmet deðilmiþ o zaman diyelim , ben de þimdiden iyi tatiller dilerim

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)