Work and Travel
Toplam 11 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 11 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: 15-28 eylül aras? 6 günlük do?u k?y?s? turu için arkada?(lar)

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Standart 15-28 eylül aras? 6 günlük do?u k?y?s? turu için arkada?(lar)

Dostlar ben eylül 15 te i?i b?rak?yorum ve travel yapmak istiyorum. turlar esasen tercihim olmamakla beraber bütçeme en uygun gezi f?rsat?n? sunuyor, o da arkada? bulabilmek kayd?yla, malumunuz.

a?a??daki linkte bulunan gibi 6 günlük bir tura kat?lmak istiyorum. fiyatlar?;

tek ki?i 558 dolar
    iki ki?i 368 dolar
    üç ki?i 245 dolar
    dört ki?i 185 dolar

ben ?ahsen 16 eylülde ba?layan tura kat?l?p 21inde dönü?ten sonra new yorkta hala çal??maya devam eden arkada?larla tak?lmay? tercih ediyorum. amma ve lakin derseniz ki 20 eylülde ba?layal?m 26 s?nda bitirelim, o da uyar bana.

tur içerisinde oda arkada?l??? durumu da söz konusu oldu?undan k?z-kad?n-bayan-nisa-female (hangisini tercih ederseniz, bu soruna da hala çözüm bulunamam?? olmas? kanayan yaram?zd?r :P ) arkada?larla daha rahat olaca??m?z kanaatindeyim. ama elbette karma bir grupta olu?turulabilir.

böyleyken böyle, ilgilenen arkada?lara duyurulur. görü?mek üzere..

ahan da link;

http://www.taketours.com/new-york-ny...-355-1354.html

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Alýntý kolejBebesi Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Dostlar ben eylül 15 te i?i b?rak?yorum ve travel yapmak istiyorum. turlar esasen tercihim olmamakla beraber bütçeme en uygun gezi f?rsat?n? sunuyor, o da arkada? bulabilmek kayd?yla, malumunuz.

a?a??daki linkte bulunan gibi 6 günlük bir tura kat?lmak istiyorum. fiyatlar?;

tek ki?i 558 dolar
    iki ki?i 368 dolar
    üç ki?i 245 dolar
    dört ki?i 185 dolar

ben ?ahsen 16 eylülde ba?layan tura kat?l?p 21inde dönü?ten sonra new yorkta hala çal??maya devam eden arkada?larla tak?lmay? tercih ediyorum. amma ve lakin derseniz ki 20 eylülde ba?layal?m 26 s?nda bitirelim, o da uyar bana.

tur içerisinde oda arkada?l??? durumu da söz konusu oldu?undan k?z-kad?n-bayan-nisa-female (hangisini tercih ederseniz, bu soruna da hala çözüm bulunamam?? olmas? kanayan yaram?zd?r :P ) arkada?larla daha rahat olaca??m?z kanaatindeyim. ama elbette karma bir grupta olu?turulabilir.

böyleyken böyle, ilgilenen arkada?lara duyurulur. görü?mek üzere..

ahan da link;

6-Day US East Coast Vacation Package from New York with Airport Transfers (Thu/Sun) - TakeTours
    ben 24 eylulde isi birakiyorum istersen beraber birseyler yapabiliriz

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

biz de bu tura bak?yorduk , 4 ki?i olunca fiyatlar oldukça dü?ece?inden biz de oday? payla?mak için arkada? ar?yoruz. Ama tatile ç?kmak için uygun tarihimiz ay?n 20 si 20 si ile 26 s? aras? bizim için oldukça uygun ,. Biz bir çift olarak kat?lmay? dü?ünüyoruz. Sen tek mi geleceksin ? Arkada??n var m?? Bir de sen k?z m?s?n ? erkek misin ? Mesaj pek aç?klay?c? olmam?? , anlayamad?k

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

güzel soru. ben ve 15 dk önce ikna ettii?m bir arkada??m olmak üzere iki k?z olarak kat?lmay? dü?ünüyoruz.

siz de çift olarak demi?siniz misalen. biz de oray? anlayamad?k. erkek-k?z arkada? misali bir çift olarak çift mi, yoksa bizim gibi bir çift çorap misali bir çift arkada? m??

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

infilak89;

benim uça??m 28inde kalk?yor dolay?s?yla o tarih aral???nda maksimum günlük tura ç?k?labilir ama ben biraz daha uzun olsun istiyorum. dolay?s?yla pek uygun de?il benim için malesef..

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

neyse kismet artik guzel bi tatil gecirirsin insallah

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

K?z-erkek olarak bir çift , e?er sizin için de sorun olmucaksa 4 ümüz ç?kabiliriz. Hatta yer bulam?caz diye endi?eleniyorum ben, o yüzden e?er olumlu karar verirseniz bir an evvel biletleri alal?m derim ben , maille?ebiliriz. E?er yak?ndaysan?z yüz yüze de görü?ebiliriz. Biz Philadelphia da kal?yoruz.

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

20 si ç?karsak 26 s? gibi de dönmü? oluruz ve sizin de uçak biletlerinizde bir s?k?nt? ç?kmaz diye dü?ünüyorum.

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

iengineer;

maddi sebeplerden ötürü 6 günlük tura ç?kamayaca??z biz maalesef.. arkada??m 3 gün gezip çal??maya devam edecekmi?. dolay?s?yla bütün itirazlar?ma ra?men 3 günlük tura ç?kaca??z. ancak 6 günlü?e ç?kacak olsayd?k da erkek-k?z ayn? odada kalmay? tercih etmezdik san?yorum.

heveslendirmi? gibi olduk, gerçekten çok üzgünüm.. in?allah kafan?za göre birilerini bulabilirsiniz..

iyi tatiller..

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

infilak89;

ayn? ?eyi diliyorum senin için. iyi tatiller..

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Ne yapal?m k?smet de?ilmi? o zaman diyelim , ben de ?imdiden iyi tatiller dilerim

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)