Merhaba arkadaþlar size birazda olsa birþeyleri aydýnlýða kavuþurmak istedim.Türkiye þirket:Eduyork aracýylýgý ile Bir baþka þirket
Amerika sponsor:Janus Ýnternational Student Exchange
Floridaya Hallandale Beach geliþ 12.06.2012
Ýþ baþlangýcý 22.06.2012(bunun sözleþmede 15 haziran olmasý gerekiyordu her nasýlsa sponsor þirket uyuþturucu testi hakkýnda yada bunun 5 gün gibi bir zaman aldýgý hakkýnda bilgisi yok Oysa 3-4 yýldýr Turrnberry Ýsle Resorte öðrenci yolluyorlarmýþ.)
Saatlik ücret:10$
Kaldýðým yer:Fredola Apartmens(Hallandale Beach) ücret:16$ 4 kiþilik odada kiþi baþý eðer tek kiþi kalýrsanýz 60 dolar günlük fark.
Bir haftalýk bir eðitim diyolar ama alakasý yok anlamadýðým bir uygulama herþeyi kendim öðrendim zaten.Ýþ ile ilgili yeterli saatiniz olmuyor otel size gerekli calýsma saati vermiyor ,hayatýnýzý idame ettirebilirsiniz ama kesinikle ikinci bir iþi bulmam gerekirdi ama bulamadým her nekadar caba gostersemde!iþim ise Houseman,Housekeeping departman müdürü türktü fazla bir yardýmý olmadý.Uçak bileti ile 2500-3000 dolar harcadým getirisi en alt düzeyde yaþayýp hicbirsey almasaydým +500 dolar olacaktý.Þu anda son 4 günüm kaldý sözleþmeye göre iþ kayýp güne göre 22 eylül olmasý gerekirken 15 eylülde bitiyor neyazýkki sözleþme öyleymiþ:S gelecekte gidecek arkadaþlar varsa tavsiyelerimle iyi paralar kazanabilirler.Teþekkür ederim.

Alýntý

Bookmarks