selam arkada?lar,
six flags e gitmi? olup da deneyimlerini biz gidicek olan arkadaslarla payla??cak olan arkada?lara ?imdiden te?ekkür ederiz...
özellikle six flags new england a gitmi? olanlar var m? acaba ??

selam arkada?lar,
six flags e gitmi? olup da deneyimlerini biz gidicek olan arkadaslarla payla??cak olan arkada?lara ?imdiden te?ekkür ederiz...
özellikle six flags new england a gitmi? olanlar var m? acaba ??

Selam serra san?r?m sende Six Flags New England'a yolcusun habende gidiyorum oraya bu sene in?. vizede de bi sorun ç?kmazsa tabi
Çok iyi bi ba?l?k açm??s?n benimde deneyimli watç?lar?n yard?mlar?na ihtiyac?m var ilgilenenlere ?imdiden te?ekkürler...
![]()
six flags magic mountain CA gidiyor ben

ya arkadaslar ben de gecen sene ct de mcdonalds da calistim. acayip yoruluyordum ve beddua ediyorduksonra is veren bizi six flags e goturdu eglenmemiz icin. oradakilerin halini gorunce sukur etmeye basladik.ben bi daha dusunun derim. gidenlere muhahkak sorun danisin. birde dusuk ucrete cok saat calismaktansa yuksek ucrete az calismanizi onerirrim. birdee oraya gidip hem eglenir hemdeee calisirm diye dusunyosaniz aldanirsiniz. birdee sehirden uzak oralar yanii toplu tasima araclari yok sanirim. araba alirim derseniz bilelmem tabiiii. bence bi daha dusununnn
![]()

Bizde bu sene sixflags newjerseye gidiyoruz

ben o kadar olumsuz deilim acikcasi eglence parklari hakkinda
oyle memnuniyetsiz donen hic gormedim aslinda, zamaninda iyi arastirmistim,hic giden arkadaslar yok mu bize bilgi verseler biraz cok mutlu oluruz yani

Valla ben orda çal??mad?m ama e?lenmeye gitmi?tim. Mükemmel bi yer.
Ama üç ay orda nas?l geçer? Bunu orda daha önce çal??anlar daha iyi bilir.

Evet bende merak ediyorum nas?l geçicek araba alcaz ama ortam na?sl hi.bir fikrim yok.Gakko ne i? yap?can orda biz kodak

Arkada??larrrr i?werenle yapt???m mülakat sonucu art?k six flags new england'a resmen kabul edilmi? bulunuyorum yupiiiiart?k tek ve en küçük problem vize kald?
onuda art?kbu cuma halledecem in?.bana ?ans dileyinn

karde?im seni baya?? keklemi?ler yahu. kusura bakma ama senin park ile boston aras?nda 3.010 km yol var. Ben F-Hornetler ile kapt?racam falan diyosan anlar?m ama yar?m saatde normal yollarla boston'a falan gidemezsin kusura bakma.
al burdan kendin gör :
http://maps.google.com/maps?f=d&hl=t...e=UTF8&t=p&z=4

six flags missouri st louis e qidenelr war m? yada bi bilgisi olanlar lütfen bana ula??nn

sixflags great america (chicago) sab?rs?zl?kla bekliyorum hazirani))

Arkada?lar Discovery Kingdom'a gitmi? ve bilgisi olan var m??
karde? kusura bakma ama as?l seni keklemi?lerbak serra ne demi? six flags new england da cal?sacag?m demi?. yani bulundugu yer Springfield,MA.. boston a yar?m saat olmas?na bende kat?lm?yorum en az 1 saate yak?n çeker ama sen taaa nerelere gitmi?sin ya bide harita verdigin ii oldu
![]()
Konu pier tarafından (12-04-2008 Saat 06:41 PM ) değiştirilmiştir.
ha bide arkada?lar ben de six flags yolcusuyum büyük ihtimalle.. ye?il kag?d? ald?m i?verenle interview de yapt?m .. ?imdi acaba bende new england m? seçsem yoksa st. louis,Missouri mi kafam çok kar???k?

Mizuri seç Mustafa ben Iowaya geçicem bir ara ordanda sana u?rar?m![]()
seçim tamam Six Flags Kentucky Kingdom - Louisville , KY

6 flags chicago-11 haziran.bizde ilk 100 saatten sonra ucretler odenecek sizinkilerde oylemi arkadaslar

jegels sana daha oncede yazd?m mesaj ama gormed?n gal?ba hang? s?rketle g?d?yosun s?x flagse bn 11 haziranda g?d?yorum br?t?sh a?rways le ya sen

ivelin ben yazdim forumlara sen goremedin galibaben icep le gidiyorum.lufthansa havayollari ile sabah altida ve ozel mesaj atam?yorum limit varm?s.sen hangi firma ve pozisyonda olcan

bn new england 6flags kodak da çal??cam.youtube dan bakt?m da baya e?lenceli bi yere bnzio ama ayr?nt?s?n? bilmiorum...

Ben missoride kodak i?çili?i yapacam. Gidecek arkada?lara duyrulur. facebookdan kayna?al?m. Yasin Altuntash

six flags new england.1 haz?ran uçu? in?![]()

varm? benden erken gidicek olan
sen?n ne zaman wiseman![]()

six flags ciler bizi görürler orada umar?m![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks