Sadece sýrt çantasýyla wat yapan arkadaþlar nasýl birþey oldugunu bildirirlerse bu tarz düþündeki arkadaþlar için yardýmý olur..Yada hiçmi eþya götürülmemeli![]()
Sadece sýrt çantasýyla wat yapan arkadaþlar nasýl birþey oldugunu bildirirlerse bu tarz düþündeki arkadaþlar için yardýmý olur..Yada hiçmi eþya götürülmemeli![]()
Konu ozgursum tarafýndan (20-10-2012 Saat 06:55 PM ) deðiþtirilmiþtir.
Biliyorum demeden önce Ara Ara Ara!
Þirket seçimi nasýl yapýlmalýdýr? Þirket Seçim Yönergesi (Ortak Bildiri)
zaten caliacagin icin ic camasiri , corap gibi urunleri goturursun, is icin gerekli kiyafet varsa onu goturursun ,normal gezmek icin kiyafet cok goturmeyin 2 al 2 ust yeterlidir. bunlarin biri zaten ustunuzde olucak giderken bir de yedek. ha yaniniza bir de uzun kollu kalin bir sweat ya da ince mont alin. gerisini nasilsa orda alacaksiniz cok da agirlik yapmayin donerken agirlik sorununuz olacak unutmayin.
ÞÝRKET SEÇÝM YÖNERGESÝ (ORTAK BÝLDÝRÝ) Maðdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
Ve dönerken eðerki olurda 2 valiz veya fazlasýyla dönecek olursanýz her havayolunu seçmeyin.Mesela ben 2 valizle döneceðimi düþünmüyordum Alitalia hava yollarýyla döndüm 2. valize paþa paþa 100 dolar ödedim.Birde kabine sýðacak büyüklükte bir valiz alýrsanýz giderken çekçekli olanlardan,çok rahat edersiniz.Sýrt çantasýndan daha iyi olur![]()
bu kadar da abartmayýn bence. 2 alt 2 üst kime yetecek. çalýþtýðýn yerde terledin mi akþam dýþarý çýkamayacak mýsýn yada gece yatarken ne giyeceksin. herkes ortalama kendini bilir, az da deðil fazla da deðil götürün birþeyler. iþteyken içinize yada gece yatarken giyilecek eski tshirt götürün ve orada býrakýn mesela. bunun yanýnda birkaç tane de normal giyebileceðiniz kýyafet götürün.
kardesim gece yatarken giymek icin disarda kullandiklarini mi giyersin sen? disari giymek icin 2 adet alt ust yeterli demisim ki bu cok da normal ve makul bisey. isyerinde o kiyafetleri giymeyeceksin is kiyafetlerin olacak .is disinda da 2 adet alt ust cok cok rahat yeter. zaten herkes alisveris yapmaya gidiyor yavas yavas bi tisor bi gomlek bi sort derken alisveris yaptikca kiyafetleriniz artacak.
ÞÝRKET SEÇÝM YÖNERGESÝ (ORTAK BÝLDÝRÝ) Maðdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
Bencede kesinlikle 2 alt üst yeterli..Þahsen gerekli malzemeler dýsýnda ne telefon nede laptop götürücem.Kiþisel kararlar bunlar![]()
Biliyorum demeden önce Ara Ara Ara!
Þirket seçimi nasýl yapýlmalýdýr? Þirket Seçim Yönergesi (Ortak Bildiri)
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)
Bookmarks