aga ugur cok olumlu bakarak soylemis sanasen amerikada vizeni degistirdiginde senin pasaportuna yeni vize basmiyorlar sadece abd de yasal olarak kalmani saglayan bir a4 kagida basilmis bir nevi izin belgesi veriyorlar. amerikadan ciktigin anda geri donmek icin pasaportuna basilmis gecerli bir vize olmasi gerekiyor. o kagidin gecerliligi gumruk giris cikislarda yoktur. bu durumda turkiyede yeniden vize basvurusu yapman lazim. cunku o kagidin gecerliligi yok ve pasaportuna vize yapistirman gerekiyor. iste can alici nokta o .o vizeyi alma ihtimalin %1 in bile altinda. mucize olmasi lazim. cunku sen adamlari kandirdin daha once. bundan dolayi ugur da ben de diyoruz ki wat a git orda okul bul kaydol okula 1 20 belgeni al cunku bu ogrenci vizesi icin sart olan bir belge sonra zaman kayetmek istemiyosan amerikadan donmeden telefonla vize randevusu al bi tarihe ve o belgelerinle beraber turkiyede vizeye gir al vizeni geri don. bunu benim arkadasim yapti 1 hafta kaldi sadece turkiyede hemen geri dondu. ama pasaportuna vize basitrmis oldu.

sen amerikada vizeni degistirdiginde senin pasaportuna yeni vize basmiyorlar sadece abd de yasal olarak kalmani saglayan bir a4 kagida basilmis bir nevi izin belgesi veriyorlar. amerikadan ciktigin anda geri donmek icin pasaportuna basilmis gecerli bir vize olmasi gerekiyor. o kagidin gecerliligi gumruk giris cikislarda yoktur. bu durumda turkiyede yeniden vize basvurusu yapman lazim. cunku o kagidin gecerliligi yok ve pasaportuna vize yapistirman gerekiyor. iste can alici nokta o .o vizeyi alma ihtimalin %1 in bile altinda. mucize olmasi lazim. cunku sen adamlari kandirdin daha once. bundan dolayi ugur da ben de diyoruz ki wat a git orda okul bul kaydol okula 1 20 belgeni al cunku bu ogrenci vizesi icin sart olan bir belge sonra zaman kayetmek istemiyosan amerikadan donmeden telefonla vize randevusu al bi tarihe ve o belgelerinle beraber turkiyede vizeye gir al vizeni geri don. bunu benim arkadasim yapti 1 hafta kaldi sadece turkiyede hemen geri dondu. ama pasaportuna vize basitrmis oldu.
Alıntı
Bookmarks