Work and Travel
Toplam 4 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 4 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: JFK Bavul Aktarmas?

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Standart JFK Bavul Aktarmas?

Arkada?lar Merhaba,
    Yakla??k 1 haftad?r siteyi takip ediyorum. WAT'ç? olmamama ra?men çok faydal? bilgiler edindim.Benim sorum JFK'da yap?lan aktarmalar hakk?nda olacak. Hem de benden sonraki arkada?lara faydas? olur umar?m. Bütün ba?l?klara bakt?m forumda konuyla alakal? ama kafamdaki soru i?aretlerini gideremedim.
    Benim sorum ?u; haftaya THY ile JFK'ya uçu?um var daha 6 saat sonra ise JetBlue ile Buffalo'ya uçuyorum. Biletimi cheaptickets com'dan ald?m. Ayr? ayr? almad?m, cheaptickets bana bu biletleri verdi.?imdi ben ?stanbul'dan bavullar? verince hiç ellemeden Buffalo'dan m? alaca??m? 6 sene önce de Amerika'ya gelmi?tim fakat o zaman nas?l olmu?tu hiç hat?rlam?yorum art?k hangi kafada indiysem havaalan?na. Forumda gümrük kontrolu olacak yaz?yor JFK'da bavullar? alman?z gerekiyor yaz?yordu. Nas?l olacak? Bilen tecrübeli arkada?lar ayd?nlatabilir mi beni? Hem de benden sonraki arkada?lar faydalan?r.
    Bir de benim 2 bavul hakk?m var THY ile fakat JetBlue 1 bavul hakk? veriyor. ?imdi ben bavulumu almak zorunda kal?rsam JFK'da ve 2 bavulla gitmi?sem, JetBlue benim 2. bavulumu almayacak m?? Kafam kar???k.
    Te?ekkürler,

Site Yöneticisi break - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    10

JFK'ya inince valizini alirsin cok buyuk ihtimalle.
    # Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...

# Internship in Israel: 2011 ...

# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...

# Retired Worker & Traveler: 2013 ...

# Maldive Island: 2016

# II. Europe Trip: 2017

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    34

Alıntı nedenben31 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkada?lar Merhaba,
    Yakla??k 1 haftad?r siteyi takip ediyorum. WAT'ç? olmamama ra?men çok faydal? bilgiler edindim.Benim sorum JFK'da yap?lan aktarmalar hakk?nda olacak. Hem de benden sonraki arkada?lara faydas? olur umar?m. Bütün ba?l?klara bakt?m forumda konuyla alakal? ama kafamdaki soru i?aretlerini gideremedim.
    Benim sorum ?u; haftaya THY ile JFK'ya uçu?um var daha 6 saat sonra ise JetBlue ile Buffalo'ya uçuyorum. Biletimi cheaptickets com'dan ald?m. Ayr? ayr? almad?m, cheaptickets bana bu biletleri verdi.?imdi ben ?stanbul'dan bavullar? verince hiç ellemeden Buffalo'dan m? alaca??m? 6 sene önce de Amerika'ya gelmi?tim fakat o zaman nas?l olmu?tu hiç hat?rlam?yorum art?k hangi kafada indiysem havaalan?na. Forumda gümrük kontrolu olacak yaz?yor JFK'da bavullar? alman?z gerekiyor yaz?yordu. Nas?l olacak? Bilen tecrübeli arkada?lar ayd?nlatabilir mi beni? Hem de benden sonraki arkada?lar faydalan?r.
    Bir de benim 2 bavul hakk?m var THY ile fakat JetBlue 1 bavul hakk? veriyor. ?imdi ben bavulumu almak zorunda kal?rsam JFK'da ve 2 bavulla gitmi?sem, JetBlue benim 2. bavulumu almayacak m?? Kafam kar???k.
    Te?ekkürler,
    Senin ald???n itinerary'dir henüz bilet de?il o.THY kontuar?na gidince sana boarding pass verir.E?er JFK-Buffalo aras? boarding pass verirse bu demektirki orda valiz al?p vermeyeceksin..Ama hem JFK gümrük-giri? noktas? oldu?undan hem havayolu ?irketleri farkl? oldu?undan böyle bi?ey yapmazlar.Sen JFK e var?nca önce valizini al?rs?n sonra jetblue kontuar?na gidersin ordanda bi boarding pass al?rs?n valizini b?rak?rs?n ki zaten valiz prosedürleri farkl? oldu?undanda böyle bi?ey yapmazlarBunlar?n kesin cevab?n? THY kontuar?nda bulabilirsin ilk gitti?inde..Yani valizini nerde alaca??n? valizin üstüne yap??t?r?rlar sanada verirler bi sticker orda yazar.

Üstad
    Tecrübe Puanı
    22

jetblue da 2 valiz hak? veriyordu en son ben bindi?imde
    ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme!!!

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)