Arkada?lar Merhaba,
Yakla??k 1 haftad?r siteyi takip ediyorum. WAT'ç? olmamama ra?men çok faydal? bilgiler edindim.Benim sorum JFK'da yap?lan aktarmalar hakk?nda olacak. Hem de benden sonraki arkada?lara faydas? olur umar?m. Bütün ba?l?klara bakt?m forumda konuyla alakal? ama kafamdaki soru i?aretlerini gideremedim.
Benim sorum ?u; haftaya THY ile JFK'ya uçu?um var daha 6 saat sonra ise JetBlue ile Buffalo'ya uçuyorum. Biletimi cheaptickets com'dan ald?m. Ayr? ayr? almad?m, cheaptickets bana bu biletleri verdi.?imdi ben ?stanbul'dan bavullar? verince hiç ellemeden Buffalo'dan m? alaca??m? 6 sene önce de Amerika'ya gelmi?tim fakat o zaman nas?l olmu?tu hiç hat?rlam?yorum art?k hangi kafada indiysem havaalan?na. Forumda gümrük kontrolu olacak yaz?yor JFK'da bavullar? alman?z gerekiyor yaz?yordu. Nas?l olacak? Bilen tecrübeli arkada?lar ayd?nlatabilir mi beni? Hem de benden sonraki arkada?lar faydalan?r.
Bir de benim 2 bavul hakk?m var THY ile fakat JetBlue 1 bavul hakk? veriyor. ?imdi ben bavulumu almak zorunda kal?rsam JFK'da ve 2 bavulla gitmi?sem, JetBlue benim 2. bavulumu almayacak m?? Kafam kar???k.
Te?ekkürler,

Alıntı

Bookmarks