Work and Travel
Toplam 42 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: İcep - Armada - United Towers Arasında Kaldım

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Benim dil geliştirmekten kastım pratik yapmak. Ne kadar TR de kursa gitsem de bu pratiği sağlayamıyorum. Ama en azından WAT ile mecbur İngilizce konuşmam gerekecek. Hem bu sayesede kendime güvenimde artar diye düşünüyorum.
    Şimdi İcep'den geçen yılın iş listesini aldım ve beklediğim gibi değildi. Çok fazla iş yoktu. Önce iş sonra şirket iyi bir fikirmiş. Diğer şirketlerinde listelerini bekliyorum.

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı SaLVira Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim dil geliştirmekten kastım pratik yapmak. Ne kadar TR de kursa gitsem de bu pratiği sağlayamıyorum. Ama en azından WAT ile mecbur İngilizce konuşmam gerekecek. Hem bu sayesede kendime güvenimde artar diye düşünüyorum.
    Şimdi İcep'den geçen yılın iş listesini aldım ve beklediğim gibi değildi. Çok fazla iş yoktu. Önce iş sonra şirket iyi bir fikirmiş. Diğer şirketlerinde listelerini bekliyorum.

Wat programi dil prgorami degildir,fakat Ingilizce adina cok sey kattigini kesinlikle soylemek lazim.Cogu dil programindan daha faydali bana gore..Kisiden kisiye degisir. Bu benim gorusum. Girisken olunursa dil programlarindan daha fazla verim alinabilir bence bu programda.
    Mesela gecen sene ingilizcede altyapim ne kadar ise o kadar pratik yapabildim.Bu sene ayrica burda da kursa gidiyorum. Hem de Work and travel a tekrar katilacagim ve kursta ogrendiklerimi de kullanma firsati bulacagim. Ben bu programa dil pratigi yapma adina gidiyorum desem cok da hata etmis sayilmam. Tabi ikinci olarak da gezme amacli..Dogru yoldasin...devam et...
    2013 self WAT katılımcısı olmayi cok istiyordu ama tekrardan full gidiyor. Olaya gel....

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)