Mantıklı olarak düşünürsen evet önce iş..Çünkü sen orada geçimi,konaklamayı çalıştığın işten sağlayacaksın ve bu işi kim daha iyi yapıyorsa onu bulmalısın. Diğer şekliyle düşünürsek ee benim aradığım iş sabıkalı olan xx şirketinde var.O şirkete kaydolduk diyelim.Tamam iş iyi,kazanç güzel..Ama benim farklı sıkıntılarım olduğunda ben amerikadaki sporsoruma ulaşamayacaksam orda sap gibi kalacaksamSaLVira Siz şuan şirketler üzerinden gidiyorsunuz. Ama önce işe göre şirket seçmek daha sağlıklıymış. Çünkü önemli olan oradaki işimiz.o güzel olan işte heba olacak..İki şekilde de yorumlanabilir aslında.. Zaten çalışacağın iş yeterince kısıtlı eğlence parkları,oteller,restoranlar.. Bütün şirketlerde de bu işlerin bolca seçenek var.Haa kazanç düşük ya da yüksek olabilir konaklama vardır,yoktur.. aralarından eleme yaparsın. Ama bence öncelik güven ve samimiyet.

o güzel olan işte heba olacak..İki şekilde de yorumlanabilir aslında.. Zaten çalışacağın iş yeterince kısıtlı eğlence parkları,oteller,restoranlar.. Bütün şirketlerde de bu işlerin bolca seçenek var.Haa kazanç düşük ya da yüksek olabilir konaklama vardır,yoktur.. aralarından eleme yaparsın. Ama bence öncelik güven ve samimiyet.
Alıntı
Bookmarks