Benide cezbetmiyor açıkcası ama bnmde okul geç kapanıyor o yüzden iş seçeneğim çok yok . Ama red lodge eski kovboy filmlerinin geçtiği yer ilginç bi wat olabilir diye düşündüm![]()

Benide cezbetmiyor açıkcası ama bnmde okul geç kapanıyor o yüzden iş seçeneğim çok yok . Ama red lodge eski kovboy filmlerinin geçtiği yer ilginç bi wat olabilir diye düşündüm![]()

Teksas tan bahsediyorsun hocam heralde.... Kovboy dersen de herkesin hakkina direk Dallas gelir....Dallas da direk is bulmak zor olabilir....Ama San Antonio, New Breaunfels ve Galveston sehirleri cok fazla international ogrenci alan sehirler....Buralarda calisarak 2-3 gunluk geziler duzenleyerek Dallas taraflarina gidebilirsin.Esas meshur bolgesi Forth worth bolgesidir. Giderseniz de gezinizi cumartesi gunune denk getirmeye calisin...cok guzel kovboy sovlarina denk gelebilirsiniz.....
2013 self WAT katılımcısı olmayi cok istiyordu ama tekrardan full gidiyor. Olaya gel....

Yok kastettiğim montana red lodgetam kovboy degil aslında o tarzı andırıyor . https://www.google.com.tr/search?q=r...0&bih=356#i=18

Doğrudur , biz görmeyenler atlı insanları kovboy sanıyoruz![]()

ben 320 guest ranchde ranch worker olarak water safari de ride operator olarak
rock creek resort housekeeper olarak 3 alternatifim var akademik takkvim 18inde bitiyor ben 20sinde gitmeyi düşünüyorum 320 guest ranch bana uyuyor diğer ikisi tam 20si ama 1-2 günlük tolerans sağlayabilirlermiş fuarda görüşücem duruma göre. ama 320 guest ranch istiyorum şartları cazip geldi
Konu canakbay tarafından (06-11-2012 Saat 01:17 AM ) değiştirilmiştir.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks