Merhabalar,bundan 2 sene öncesine kadar üniversite ö?rencisiydim,fakat okudu?um bölümü sevememe ve derslerimin kötü olmas?ndan dolay? okulu ba?lad?ktan 1.5 sene sonra b?rakt?m.Hatta ?öyle anlat?y?m 2. y?l?n 6 ay? boyunca hep okudu?um ?ehirdeydim fakat 1 kere bile okula gitmedim.Haliyle not ortalamas? falan peri?and? 0.8'lerde geziyordu.

Bu zamana kadar Wat program?ndan haberdard?m fakat ne içeri?i hakk?nda ne de ilgimi çekme konusunda s?k?nt?lar?m vard? taki internetten izledi?im videolar ve buradan okudu?um hikayeleri görene kadar.?u anda o kadar pi?man?m ki pi?manl???m? anlatacak kelimeler bulam?yorum.Ke?ke zaman? geri alabilseydim,ke?ke bu programdan üniversitedeyken haberdar olsayd?m da y?llar?m bo?a geçmi? olmasayd?.

Art?k kararl?y?m ve bu i?i ba?armay? kafaya takm?? durumday?m.Bu sene yeniden üniversite s?nav?nda girmeye karar verdim.Bu sefer sevdi?im ve ilgimi çeken bölüm olan grafik tasar?m okumaya kanaat getirdim.Belki de bu program sayesinde geçte kalm?? olsam bir üniversite mezunu olacam.

Yaln?z kafama tak?lan baz? sorular var.Bu yaz üniversite s?nav?na giricem ve in?allah kazan?rsam okulum yaz sonu gibi ba?layacak.Ama WAT kay?tlar aç?ld???nda daha okulda vize s?navlar?na bile girmemi? olucam.Fakat ben 1. s?n?f?n may?sda ki finallerinden sonra programa kat?lmay? dü?ünüyorum.Bu nas?l olacak illa 2. s?n?f sonunda m? kat?labilecem ?

Yani k?sacas? üniversiteye ba?lad???m?z y?l programa kat?labiliyor muyuz?

Beni dinledi?iniz için te?ekkür ederim.