Work and Travel
Toplam 15 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 15 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Virginia Beach Ben&Jerry's

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Smile Virginia Beach Ben&Jerry's

Merhaba arkada?lar. 2013 yaz? Virginia Beach'e gidece?im. Firma Dondurmac? da i? buldu daha önce Ben and Jerry's de çal??an varsa bilgi verebilir mi biraz. Manager ile skype üzerinden görü?ece?im. ?? saatleri 17.00-01.00 aras? saati 7,25 hafta da 40 saat. Uygun mudur bu saatler ve fiyat?? ?imdiden te?ekküler.

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

overtime imkani varmiymis? ayriyeten konaklama ne kadar? konaklamalar pahali oluyor genelde virginia beach de . ayriyeten saatlik ucret dusuk. cok da olumlu bir is degil baska is yok mu?ciee is fuari diye arkadaslarin yayinladiklari housekeeper isleri cok daha iyi buna gore.

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    34

Alıntı sdf Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba arkada?lar. 2013 yaz? Virginia Beach'e gidece?im. Firma Dondurmac? da i? buldu daha önce Ben and Jerry's de çal??an varsa bilgi verebilir mi biraz. Manager ile skype üzerinden görü?ece?im. ?? saatleri 17.00-01.00 aras? saati 7,25 hafta da 40 saat. Uygun mudur bu saatler ve fiyat?? ?imdiden te?ekküler.
    Konaklamaya göre de?i?ir.Hat?rlad???m kadar?yla ba?ka bi konuda tip var demi?tin.Konaklamay? ö?renebildin mi?Genel itibariyle uygun duruyor çal??ma saati aç?s?nda.Çok s?k???rsan sabah i?i bile bulabilirsin.

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

virginia beach de gectigimiz yillarda ikinci is olayinda baya sorun yasamislardi gecen seneden emin degilim. diger ulkelerden gelen watcilar mayis gibi geldikleri icin ikinci isleri bitiriyorlar. konaklamalar da min 80-90 dan basliyordu haftalik. o da isveren eger konaklama sagliyorsa..

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    34

Alıntı ozgursum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    virginia beach de gectigimiz yillarda ikinci is olayinda baya sorun yasamislardi gecen seneden emin degilim. diger ulkelerden gelen watcilar mayis gibi geldikleri icin ikinci isleri bitiriyorlar. konaklamalar da min 80-90 dan basliyordu haftalik. o da isveren eger konaklama sagliyorsa..
    Gündüz vardiyas?nda çal??an biri için ikinci i? zor olurda gece vardiyas?nda çal??an biri gündüz saatlerinde daha çok i? imkan? oldu?undan bulabilir diye dü?ündüm.Neticede sabah 8 ö?len 4.30 aras? komple bo?..Bu ?artlarda 2. i? zor mu bulur dersin?

Forum Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

Alıntı Ugur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Gündüz vardiyas?nda çal??an biri için ikinci i? zor olurda gece vardiyas?nda çal??an biri gündüz saatlerinde daha çok i? imkan? oldu?undan bulabilir diye dü?ündüm.Neticede sabah 8 ö?len 4.30 aras? komple bo?..Bu ?artlarda 2. i? zor mu bulur dersin?
    Virginia Beach'de rus ve bulgar say?s? çok yüksek oldu?undan onlar her türlü bizden çok önce gidiyor ve bütün i?leri kap?yorlar.Zaten beach'de çal???labilecek anca hediyelik e?ya dükkanlar? var.Onlar da genellikle k?z al?yorlar.Beach'de 2. i? bulmak çok zor.Ama may?s'da gidilebiliyorsa belki biraz ?ans olabilir.
    ""Let the game begin""

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

Alıntı Amadeus35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Virginia Beach'de rus ve bulgar say?s? çok yüksek oldu?undan onlar her türlü bizden çok önce gidiyor ve bütün i?leri kap?yorlar.Zaten beach'de çal???labilecek anca hediyelik e?ya dükkanlar? var.Onlar da genellikle k?z al?yorlar.Beach'de 2. i? bulmak çok zor.Ama may?s'da gidilebiliyorsa belki biraz ?ans olabilir.
    konuyu acan arkadas bayan galiba o zmn 2. is imkani olur mu dersin

Forum Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

?? mant?kl? de?il.Bu i?te overtime yok.Bu yüzden saatlik ücret dü?ük kal?yor.??in en iyi taraf? rahat olmas?.Kar??an olmuyor.Ayr?ca beach'de konaklam?n?n pahal? olmas? ve yeme-içmeye verece?in parayla elinde hiç bir ?ey kalmaz.Kesinlike ba?ka i?lere yönel.
    ""Let the game begin""

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Overtime olabilir dediler bana pek inand?r?c? gelmedi. ?kinci i? rahat bulursun diyerek kand?rma yoluna gidiyor firma ve kalacak yer vard?ktan sonra firma dan??man? taraf?ndan ayarlan?yor. Tip 12 dolar civar? oluyor günlük dedi dan??man?m. En fazla 20 dolar olurmu?. ?imdi aç?kças? overtime da kand?rma yoluna gitti?i için onada inanmak gelmedi içimden. Bu okuduklar?mdan sonra da olumlu bakm?yorum i?e. Te?ekkür ettim.

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    13

Alıntı sdf Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Overtime olabilir dediler bana pek inand?r?c? gelmedi. ?kinci i? rahat bulursun diyerek kand?rma yoluna gidiyor firma ve kalacak yer vard?ktan sonra firma dan??man? taraf?ndan ayarlan?yor. Tip 12 dolar civar? oluyor günlük dedi dan??man?m. En fazla 20 dolar olurmu?. ?imdi aç?kças? overtime da kand?rma yoluna gitti?i için onada inanmak gelmedi içimden. Bu okuduklar?mdan sonra da olumlu bakm?yorum i?e. Te?ekkür ettim.
    Sen istanbuldaki UT'ye mi kay?t yapt?rd?n merak ettim

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Evet ?stanbuldakiyle görü?tüm ama daha kay?t yapt?rmad?m

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Evet bayan?m daha kolay bulurmuyum acaba? Yan?tlar için te?ekkür ederim.Dan??man?mla konu?tum ücret az travel için para ay?rabilir miyim dedi?imde ?u gibi bir yan?t geldi.Work&Travel kulturel bir degisim programi bunda para kazanma amaci gutmemeli ogrenciler sadece minumum maliyette bir yaz gecirip yeni arkadaslar edinmeniz icin yapilan bir organizasyon. haftalik kazancin 275--330 Usd arasi olur ve konaklamaya 65 usd ucuz bir ev bulman cok kolay ikinci is de ayni sekilde ara?t?rmaz ve çabalamazsan bunlar? bulamazs?n ama bu gittigin heryerde boyle olacaktir hicbir is basli basina kolay de?il. Aç?kças? ne yapaca??m? bilemedim diyebilirim yard?mc? olursan?z çok çok sevinirim. ?lk defa gidice?im dan??man ?irketlere kar?? çok uyar?yorlar bende elimden geldi?ince bir ak?ll?l?k yap?yorlar m? diye dikkat etmeye çal???yorum.

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

konaklamayla alakali soyledigi tam anlamiyla yalan. birak 65 dolardan ucuzu 75 dolara bir ev bulursan buyuk sans senin icin. ikinci is icin bayanlar biraz daha avatajli ama rus bulgar ukraynali gibi milletlerden gelenler mayiz basindan itibaren gelip ikinci isleri kapiyorlar. ikinci is bulmak zor. ama imkansiz degil. yani hala soyluyorum ikinci isle eger birseyler yapacaksan heryer aynidir. etrafinda market restaurant olan heryerde ikinci is bulursun. ondan sen daha iyi is sec. bu sunduklari is cok vasat/ ve nisan ayina kalan ogrencilere sunulan is turlerinden.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı ozgursum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    konaklamayla alakali soyledigi tam anlamiyla yalan. birak 65 dolardan ucuzu 75 dolara bir ev bulursan buyuk sans senin icin. ikinci is icin bayanlar biraz daha avatajli ama rus bulgar ukraynali gibi milletlerden gelenler mayiz basindan itibaren gelip ikinci isleri kapiyorlar. ikinci is bulmak zor. ama imkansiz degil. yani hala soyluyorum ikinci isle eger birseyler yapacaksan heryer aynidir. etrafinda market restaurant olan heryerde ikinci is bulursun. ondan sen daha iyi is sec. bu sunduklari is cok vasat/ ve nisan ayina kalan ogrencilere sunulan is turlerinden.
    ??i istemedi?imi ilettim dan??man?ma bakal?m. t?ekkür ederim yard?mc? oldunuz.

Deneyimli Watçı kaanmert92 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    17

Abiler konuyu gördüm de sorma ihtiyac? duydum Ben & Jerry's de 2013 yada 2014 yazlar?nda çal??an biri var m? ? ben 2012 de çal??t?m gayete güzel bir i?ti rahatt?m fakat sizin anlatt?klar?n?z çok farkl?. 2013 yada 2014de çal??an birisi ileti?ime geçerse bilgi almak isterim
    2011 Virginia Beach Housekeeping - 2012 Virginia Beach Bike Rental Attendent and Scooper-2015 Virginia Beach (inş) Scooper

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)