Arkada?lar merhabalar,
2011 yaz?nda kötü bir wat geçirdim. ?irketimin benden fazlas?yla para al?p i?imi ayarlamamas? üstüne Alaska' ya gidip bal?k var m? yok mu kumar? oynamak. Herneyse o günler tecrübe olarak geri döndü. Tabi bu tecrübeyi 6 bin lira civar?nda edindim. Konuya geleyim, geçen ak?am akl?ma esti dedim yine gidece?im ulan ABD' ye bu sefer Flo Rida m? olur, Las Vegas m? olur vs. gidip kazand???m? da yiyip gelecem dedim. Yan?ma bi de arkada? buldum can dostum güzel insan Yi?it. Yeani yeni bir maceraya at?l?yoruz. ?imdi as?l konuya gelecek olursakarkada?lar ?irketler yeterince fazla para kazan?yorlar üstümüzden zaten i?i kendim bulmak istiyorum. Bunun için sponsorlar?n fuarlar?na m? kat?lmam gerekiyor veya siz yard?mc? olabiliyo musunzu geçen sene ben gittim al bu adam? görü? felan. Bu konuyu nas? halletcez bana bi yard?mc? olun be
![]()

arkada?lar ?irketler yeterince fazla para kazan?yorlar üstümüzden zaten i?i kendim bulmak istiyorum. Bunun için sponsorlar?n fuarlar?na m? kat?lmam gerekiyor veya siz yard?mc? olabiliyo musunzu geçen sene ben gittim al bu adam? görü? felan. Bu konuyu nas? halletcez bana bi yard?mc? olun be 

Alıntı

Bookmarks