Arkadaþlar ben bu sene kýz arkadaþýmla wata katýlmaya karar verdim. biraz da acemilikle parayý ödemiþ bulunduk direkt olarak þu an þirketin vrdiði iþlere bakýyorum. Kafama takýlan çok þey var. Kuzey taraflarýnda haftalýk 25-35 dolara konaklama saðlayan ve 8.5-9 dolar veren yerler varken doðuya gittikçe bu oran 7.65$/saat ve 50-75$ belkide daha fazla konaklamaya kadar çýkýyor.
Ben kýz arkadaþýmla gideceðim için öyle her an club disco ortamýna gerek duymuyorum. Yani eðlenecek ortam olduðu sürece ben bir þekilde güzel vakit geçiririm otel aktivitesi ile zaten asýl düþüncem bu. Birde kazandýðým parayý konaklamaya harcamak yerine mesela haftasonu vs tatil yapacaðýma ayda 3-4 günlük bir izinle gotobus atýyorum los angeles turu , iþte iþ býrakýnca 2 hafta doðu turu falan gibi þeyler düþünüyorum. Ama özellikle þehir dýþý sadece çalýþtýðým yerde takýlma durumlarýný düþündükçe biraz soðudum açýkcasý sizin düþünceniz nedir bu konuda ?
Birde merak ettiðim son konu bir arkadaþýn mesajýnda okumuþtum zincir otellerin çalýþanlarýna yaptýðý indirimi falan bu zincirlere holiday inn dahil mi acaba ?
Þimdiden okuduðunuz için teþekkürler.
housekeeper baktýk otel iþi rahat olur konaklama açýsýndan diyerek tabii baþka önerilerinizi de dikkate alabilirim.

Alýntý

Bookmarks