Work and Travel
Toplam 6 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 6 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Eyalet tercihleri hakkında.

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    13

Standart Eyalet tercihleri hakkýnda.

Arkadaþlar ben bu sene kýz arkadaþýmla wata katýlmaya karar verdim. biraz da acemilikle parayý ödemiþ bulunduk direkt olarak þu an þirketin vrdiði iþlere bakýyorum. Kafama takýlan çok þey var. Kuzey taraflarýnda haftalýk 25-35 dolara konaklama saðlayan ve 8.5-9 dolar veren yerler varken doðuya gittikçe bu oran 7.65$/saat ve 50-75$ belkide daha fazla konaklamaya kadar çýkýyor.

Ben kýz arkadaþýmla gideceðim için öyle her an club disco ortamýna gerek duymuyorum. Yani eðlenecek ortam olduðu sürece ben bir þekilde güzel vakit geçiririm otel aktivitesi ile zaten asýl düþüncem bu. Birde kazandýðým parayý konaklamaya harcamak yerine mesela haftasonu vs tatil yapacaðýma ayda 3-4 günlük bir izinle gotobus atýyorum los angeles turu , iþte iþ býrakýnca 2 hafta doðu turu falan gibi þeyler düþünüyorum. Ama özellikle þehir dýþý sadece çalýþtýðým yerde takýlma durumlarýný düþündükçe biraz soðudum açýkcasý sizin düþünceniz nedir bu konuda ?

Birde merak ettiðim son konu bir arkadaþýn mesajýnda okumuþtum zincir otellerin çalýþanlarýna yaptýðý indirimi falan bu zincirlere holiday inn dahil mi acaba ?

Þimdiden okuduðunuz için teþekkürler.

housekeeper baktýk otel iþi rahat olur konaklama açýsýndan diyerek tabii baþka önerilerinizi de dikkate alabilirim.
    Konu kskcarsi tarafýndan (19-11-2012 Saat 11:07 PM ) deðiþtirilmiþtir.

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

geçen gün daha önce wat yapmýþ bi arkadaþla konuþuyoduk kýz arkadaþýyla gitmiþ bir arkadaþ bu ordan dönmeden kýz arkadaþýyla ayrýlmýþlar
    sen sen ol ciddi biþeyler düþünüyosan kýz arkadaþýnla gitme birader demiþti bana paylaþmak istedim
    ben büyük ihtimalle montanaya gitcem inþ. beklediðim gibi geçer
    billing

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    13

Alýntý marxqman Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    geçen gün daha önce wat yapmýþ bi arkadaþla konuþuyoduk kýz arkadaþýyla gitmiþ bir arkadaþ bu ordan dönmeden kýz arkadaþýyla ayrýlmýþlar
    sen sen ol ciddi biþeyler düþünüyosan kýz arkadaþýnla gitme birader demiþti bana paylaþmak istedim
    ben büyük ihtimalle montanaya gitcem inþ. beklediðim gibi geçer
    billing
    Montanaya gitme isteðin neden acaba sora bilir miyim türk olmadýðý için felan mý yoksa dha önce bulundun mu orada ?

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Alýntý ImTaLkative Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Montanaya gitme isteðin neden acaba sora bilir miyim türk olmadýðý için felan mý yoksa dha önce bulundun mu orada ?
    okul bitiþ tarihleri oraya uyuyo ve belki de bu son þansým yurtdýþý için mecbur montanaya gitcez inþ. daha iyi kýsmetler çýkar ama þimdilik en iyisi montana

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    15

Gitme amacýn nedir tam olarak anlamadým. Bu nedenle saðlýklý cevap veremeyeceðim.
    Kýz arkadaþýnla bir Amerikalý gibi güzel bir tatil geçirmek mi, dilini geliþtirip akýcý bir Ýngilizce'ye sahip olmak mý vs.
    Ayrýca otellerde indirimli konaklama yapan hiç bilmiyorum.

Nacizane tavsiyem farklý iþ deneyimlerine sahip olduðum için söylüyorum. Eðlenebileceðin bir yerde, eðlenebileceðin bir iþ seçmendir. Bunu kendin daha iyi bilirsin ve bulabilirsin.

"Some people feel the rain. Others just get wet"

Efsane Watçý
    Tecrübe Puaný
    34

holiday inn rezervasyon sayfasýna girdim ve "Corporate ID" girilebileceðini gördüm.Bu da orda çalýþanlara ve holiday inn ile anlaþmalý diðer þirket çalýþanlarýna indirim uygulandýðýný gösterir.Ama bu deemek deðildir ki her zaman en düþük fiyat bu þekilde saðlanýr.Bazen çalýþan indiriminden daha uygun baþka oteller bulursunuz.O kadar dert deðil yani.Ben Vail Marriott'ta çalýþtým ve Denver Marriotta geceliði 40$ a kaldým ki bu çok iyi bi fiyat.Ama Miami de geceliði 80 dolarýn altýnda bulamadýðýmdan Red Carpet Inn de kaldým.Eðer 3 ay çalýþýr sonra gezerim dersen büyük þehirlerden uzak dur.Çok para harcamaz tatile para ayýrýrsýn.Ama çalýþýrken tatil istiyosan o zaman doðu tarafýný tavsiye ederim.Yada doðuya yakýn orta bölgeler,Wyoming,Utah gibi..Arabayla Nevada ve California'ya rahatlýkla gidersin..Mesela 2 gün bi haftadan 2 gün diðer haftadan olan izinlerini ardý ardýna alýrsýn araba kiralayýp çok güzel bi gezi yapabilirsin.Bu þekilde çok alternatif var..

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)