Merhaba arkadaþlar merak ettim amerikaya gidipte orada böyle kendine kýz arkadaþý bulan var mýbelki de ciddi düþünen eðer varsa böyle hikayeleriniz paylaþýr mýsýnýz
![]()
Merhaba arkadaþlar merak ettim amerikaya gidipte orada böyle kendine kýz arkadaþý bulan var mýbelki de ciddi düþünen eðer varsa böyle hikayeleriniz paylaþýr mýsýnýz
![]()
Benim kýz arkadaþým vardý Amerika'da.Oraya gittiðimde buldum.Kendisi Rus'tu.Tüm wat boyunca birlikteydik.Baþka bilmek istediðin bir þey?![]()
""Let the game begin""
baya bir watci orada sevgili bulur bunlarin buyuk cogunlugu yaz askidir. ama uzun sureli olanlari da gordum..
ÞÝRKET SEÇÝM YÖNERGESÝ (ORTAK BÝLDÝRÝ) Maðdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
Kýz arkadaþ bulmaya gerek yok.Kafa rahat takýlmak en iyisi![]()
""Let the game begin""
arkadaþlar konuyu açmamamýn nedeni herkesin böyle gördüðü duyduðu yaþadðý böyle bir anýsýný anlatmasý nitekim görümüþsünüz zaten![]()
Benim iki Türk arkadaþým 2009 yazýnda zamanla birbirlerini tanýmalarýnýn ardýndan amerikada arkadaþ oldular ve hala birlikteler.2010 yazýnda bi Ukraynalý bayan arkadaþ amerikalý bi çocuða aþýk olup evlendi.Ayrýca bu yýl tanýþtýðým bi Türk vardý,kýz 2008 yýlýnda benim çalýþtýðým otele gelmiþ sonra oda bi amerikalý çocuða aþýk olmuþ,sonra görüþmüþler hep ve 2011 yýlýnda evleniþler kýz amerikaya yerleþmiþ ve 2012 de ayný otelde çalýþýyoduk.bende o otelde 2009,2010 ve 2012 yýllarýnda çalýþtým.Yani benim orda olmadýðým yýllarda olmuþ ama bu yaz hikayeyi kendinden öðrendim..Ciddi iliþki düþünen varsa bu otele gidebilirbildiðin work and marriage
![]()
ben bu yaz work and traveldaydým.kýz arkadaþ buldum hala da konusuyoruz.burdan amerika ya giden türk erkeklerine tavsiyem biraz geniþ olun.amerikalýlar gibi düþünmeye çalýsýn yoksa iþiniz çok zor.orda ki yaþam tarzý çok farklý çünkü
benimle ayný evde kalan 2 rus kýz amerikalý biriyle evlenip amerikan vatandaþý oldu diðer 2 tacikistanlý çocukta bu yýl evlenmiþler heralde amerikan vatandaþý olmuþlar![]()
ya olduðun gibi görün yada gözüme görünme!!!
Tabiki Amerika'da kýz arkadaþ bulmak aslýnda zaman geçirmek adýna ideal.Ayrýca arkadaþlarýn da söylediði gibi devam ettirmeyi baþarýp evlenenler bile var.Ancak bu olay tabi ki baya zor ve ileri safha.Kýz arkadaþýnýz varken onunla gezip eðlenmek ve vakit geçirmek çok hoþ.Ama bu gezip eðlenmenin de tabi ki büyük maddi götürüsü oluyor.Sonuçta Türk erkeðiyiz, öyle her yerde hesap ödetmeyizAyrýca iliþki boyunca her þey güzel de iþin aslý ayrýldýktan sonra oluyor. Hele bir de baðlanýp, aþýk olmuþsanýz büyük sýkýntý yaþarsýnýz. Bu dediðim olaylarý yaþamýþ biri olarak size tavsiyem aný yaþayýn ve kimseye baðlanmayýn.Oradayken güzel ama sonrasý kötü oluyor.
Ayrýca evlenen ruslar ve diðer milletlerle bizleri kýyaslamamak lazým.Sonuçta onlarýn yaþadýklarý ortam ve hayat anlayýþlarý bizlerden çok farklý.Onlar için hayat boyu garsonluk yapmak ve aç kalmamak güzel bir hayat amacý olabilir ama bizler hepimiz belli bir hayat idealine sahip olduðumuzdan dolayý bu tarz büyük olaylar biz Türkler için karar vermesi daha zordur.
Konu Amadeus35 tarafýndan (28-11-2012 Saat 06:19 PM ) deðiþtirilmiþtir.
""Let the game begin""
benimde meksikali kiz arkadasim vardi. Bizi deve ile falan geziyoruz sanardiamerikada yok oyle bisey diye anlattim ettim. Bir kac ay sonra pesime Turkiyeye geldi tam otelden cikarken 2 tane deve gecti onumuzden ne desem bilemedim o an
![]()
bahtsýz bedevi olmuþsun![]()
Don't Worry Be Happy
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)
Bookmarks