cok abarti , pasakli , birsekilde gitmedigin surece duzgun temiz kiyafetlerle gittiginde sorun cikmaz. sac sakal daarmadagin , ust bas kirli darma dagin gidersen olumsuz intiba yaratirsin.
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
gecen haftaya kadar mutlaka bir standart oldugunu dusunuyodum ama gecen haftadan sonra vizeyle alakali bir standart uyguladiklarini dusunmuyorum . tamamen kafalarina gore davraniyolar.
kilik kiyafet cok onemli evet ama yinede bi standart yok. ben mezun oldum calismiyorum 10 senelik vize verdiler . arkadasim ogrenci son sinif ve calisiyo red aldi. hadi gel de anlat simdi bana standart sudur diye. ustelik benim hazirladigim hic bir belgeye bakmadilar hesap cuzdanlari rezervasyonlar vs vs.
tabiki red alindi not ortalamasi konusunda. wat vizesinde iki kriter var birincisi ingilizce ikincisi de not ortalamasi. not ortalaman 2 nin altindaysa sana soracaktir neden dusuk diye, mantikli bir cevap vermen gerekecek buna. eger ikna edersen sorun olmaz. bir de bu donemki not ortalamanin 2-2.5 arasinda olmasina ozen goster. bu saydece eskiden su problemlerden dolayi ortalamam dusuktu ama su an calisiyorum derslerime ve son donemim de yuksek bu yuzden diyebilmelisin. bu sana cok buyuk avantaj saglar.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks