açıkçası en çok gülümsemeye bakıyorlar yada pozitif olmanıza diyebilirim.çünkü ben bi kaç soruyu 2. kez tekrar ettirdiğim halde herhangi bir sorun çıkmadı.sadece neden bu işi istediğimi sorduklarında insanlarla iletişim iyi fln deyin hoşlarına gidiyorgülmeyi seviyorum dedim görüyorum fln dedi
hani ingilizceye elbet bakıyorlar ama bence en çok pozitif olmanıza bakıyorlar. mesela hobi olayına takıklar
orda güzel bişiler söleyin. mesela hobilerin neler dediğinde beni en çok kurtaran izlediğim dizi ve filmdi. o kızda izliyomuş onları. ordan konuştuk fln. hoşlarına gidiyor amerikan dizi ve film izlemeniz.amerika hakkında bilgili oldgunuzu düşünüyolar o zaman
ama birazda şans işi diyebilirim. bize gelen kişi çok pozitif ve bizim yaşlarımızdaydı. o yüzden güzel anlaştık, yan tarafta bi adam vardı herkesi eledi. yada öğrenciler yetersizdi bilemiyorum. görüşmenin en güzel yanıda şeydi. hepimize soruları sordu. bitti o an karar vericek. size bir iş teklifi sunuyorum kabul ediyormusunuz dedi. o an işte öle güzel bi mutluluk ki anlatamam
sonra işte kendinin nerede yaşadığını anlattı fln güzeldi
![]()

gülmeyi seviyorum dedim görüyorum fln dedi
Alıntı
Bookmarks