Work and Travel
Toplam 11 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 11 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Vize Baþvurusu Ýçin Gerekli Evraklar

Wat Profesörü hati - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puaný
    19

Standart Vize Baþvurusu Ýçin Gerekli Evraklar

1- En az 1 yýl geçerli bir pasaport.
    2- Son 6 ayda çekilmiþ 1 adet vesikalýk fotoðraf (5x5 ebatýnda, arka fon açýk renk)
    3- Transkript belgeniz (Kapalý, mühürlü zarf içinde)
    4- SEVIS ödendi belgesi (35$) (Bu iþi genellikle aracý þirketler halleder)
    5- Fortis Bank'a yatýrýlan vize görüþme ücreti (100$) ödendi dekontu.
    6- DS 2019 Formu
    7- DS 157 Formu (Sadece erkekler)
    8- DS 158 Formu
    9- DS 156 Formu

Bunun haricinde sayýlan belgelerin tamamý extralardýr. Gerekli olan belgeler bunlardýr. Biz de gitmeden önce sabýka kaydý, tapu, banka hesap kayýtlarý, referans mektuplarý, ývýrlar ve zývýrlar olmak üzere bir çok belge götürmüþtük ancak giþeye girmeden önce kapýda bekleyen evraklarýmýzý inceleyen bayan bize sadece þu yukarda saydýðým belgeleri teslim edeceðimizi, öteki belgelerin gerkmediðini ve incelenmeyeceðini söyledi. Ve dosyanýn dýþýna çýkartmamýzý söylemiþti. Ama yine de siz çok istersenin yanýnýza alýn. Ancak þunu söyleyebilirim: Ben kimseden istediklerini görmedim, duymadým...

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

saðol bee kardeþ valla bunlarý yazdýðýn iyi oldu
    bu bankaya bir miktar para yatýrýyoz yaa o iþte ne kadar önmeli ???????

Uzman Watçý
    Tecrübe Puaný
    19

öenmli dðeil..o evraklarýna bakmýyolar bile formalite icabý götürüyosun ne var ne yok..ben 2 kere vize aldým 2sinde de ne tapuya baktý ne de banka hesabýna..

Profesyonel Watçý fatih26 - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puaný
    19

kardeþimin öðrenci belgesi,maaþ bordrosu,tapu,araba ruhsatý vs...bunlarý ben de götürdüm.ama bi iþe yaramadýlar
    Konu fatih26 tarafýndan (03-03-2007 Saat 05:02 PM ) deðiþtirilmiþtir.
    2007 WAT DESTIN,FLORIDA CANKURTARAN KEN ÞÝMDÝ 8 YIL ARADAN SONRA 2015 AÐUSTOS TA TURIST OLARAK 11 GÜN DOÐU AMERIKADA.

Hayalperest Watçý
    Yaþ
    40
    Tecrübe Puaný
    0

SELAM arkadaþlar bende bu yýl gidicem inþallah sormak istediðim þey benim abim 2 yýldýr amerikada dil eðitimi yapmakta bunun benim vize almamda herhangi bir sorun çýkarýp çýkarmayacaðý birde biz 5 arkadaþ gidiyoruz ayný bölümden vize randevusuna giderken hep berbermi yoksa ayrý ayrýmý tarihler alýrýz

turkishwat inc. shinoda - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puaný
    10

abin illegal bir þekilde orada kalmadýktan sonra sana bir sorun çýkarmaz.

vize için konsolosluða gitmeden önce belirlenen bir tarihe randevu alýnýyor. bu randevu tarihini tüm arkadaþlarýnýz ayný güne alýrsanýz ayný gün hepinizin vize durumu belli olur.
    admin (at) turkishwat.net

Hayalperest Watçý
    Yaþ
    40
    Tecrübe Puaný
    0

yok illegal deil 1 yýllýðýna gitmiþti hala dönmeye niyeti yok ama öðrenci olarak göründüðünü söyledi.. teþekkür ederim

Uçuþa Hazýr Watçý
    Tecrübe Puaný
    19

arkadaþlar bu zarf içinde transkript nasýl biþe?yani zarf nasýl olcak bide mühür okuln kendi mühürü deðil mi?bir de mühürü neresine bascaklar bizim öðrenci iþleri anlamýyo bu iþlerden
    +
    tapu ruhsat vs.. almasak nolur þimdiye kadar o belgeleri sorana rastlayan oldu mu
    +
    5x5 fotoðraf örneði koyabilecek olan var mý?ben çektirdim bitane de boynun altý da gözüküyor biraz..nasýl olcak bi fikir için koyabilir misiniz acaba rica etsem
    Konu cellman tarafýndan (12-04-2007 Saat 01:22 AM ) deðiþtirilmiþtir.

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    19

öðrenci iþlerine gittigin zaman aslýnda soylemelerý lazým acýk mý ýstýyosun kapalý mý dýye sadece kapalý bý zarf ýcýne koymuslar ve ýlk výzedeký gorevlý acýp bakacak mantýk bu hatta kapalý transkrýpt ýcýn daha fazla para alýyodu býzým okul sýzýnký nasý olur býlmem bana tapu ruhsat banka hesabý gýbý seyler sormadýlar ký zaten yanýmda býle degýldý goturmedým ký ben zannetmýyorum sorduklarý býrýlerýnýn oldugunu bence sende hýc ugrasma belgelerýn transkrýptýn ve fotografýn olsun yeter fotografýnda 5e 5 cektýrdýkten sonra sorun olmaz bence yaa.

Uçuþa Hazýr Watçý
    Tecrübe Puaný
    19

@seymusum;
    çok saðol açýklamalarýn için..bunlar demekki kulaktan kulaða yayýlarak çýkan asýlsýz þeyler zaten tapu,ruhsat ne iþlerine yarayacak ki bunlarýn onu da anlamamýþtým zaten..sonuçta o tapular ruhsatlar benim üzerime deðil ve ben reþitim..
    hiç transkript almadým okuldan artýk bilmiyorum nasýl olcak paralý mý parasýz mý..zaten baya bi para harcadýk/harcayacaðýz bu þeyler için..

Hayalperest Watçý
    Yaþ
    40
    Tecrübe Puaný
    0

benim 3 arkadaþ geçen yýl hazýrlýktan çaktýlar, bu yýlýn baþýnda muafiyettende çaktýlar yani þuan sorumlular hazýrlýktan ee bu illaki transcripte gözükücek bu yüzden vize alamama gibi birþey çýkarmý sizce?

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)

Bookmarks