Work and Travel
Toplam 157 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Cedar Poıntte Calısan Yokmuuu??

Konulanmış Görüntüleme

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı pamela Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o zaman senin benden önce gitme durumun oLabiLir.. bizm üni 30 mayısta ders kesimi yapıo ama snraki 2 hafta finaLLer war ama öle sanıorum bizim sınawLar en geç 10u gbi biter gidiş tarhimzi de 14ü die beLirttiğimiz için 12si gbi orada oLuruz ya da erken biterse deişir sözleşmede çalışma tarihLerimizi 14hziran-15 eylül die belirttk uzun oLdu biras sen dönüşü ne zmna yazdırdın? bi de vizeyi atLatsak süper oLcak henüz vize aLmadıımız içn uçak bileti de ayarLamadık ama bakıcaz artk sen ne zaman aLmayı düşünüosun aynı uçağa bilet ayarlarsak süper oLur beraber gideris de sen erken gitmei düşünüomussun duruma göre haberleşiris
    yok 14 hazırandan erken gıtmem cunku okul bıtsın aılemın yanına gıdıım dıorum bırasda onları gorıım dıye. ewet bnde 14 de belırttım ıcın ONIKIsınde orda olmamız gerek..bnde donusu 14 eylul belırttım waow walla aynı tarıhlerı yazdırsaymısız yaw=) ewet sonradan bnde dusundum acaba uzunmu oldu dıe..ama 14 eylul un son gunlerı park tatıldemıs ordakı o yaslı kadın dedı o gunler baska yerlerı gezme fırsatınız olur falan dıyınce aklıma yattı...bnde aynen vize alamadımdan henüz ucak bıletlerıne bakmıorum bıle..senn vize tarıhın ne zman belırlendımı bana uyar beraber gıdersek bncede super olur..ozaman haberleselım, ırtıbatııı koparmayalım! YAW BUARADA BN BIRSURU SMILE YAPMAK ISTIORUM GULUMSEMEK ISTIORUM APTAL pc ızın wermıo sen gulumsuyorum say
    Konu katzem tarafından (26-03-2008 Saat 01:03 AM ) değiştirilmiştir.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)