Landry's Inc Tower of the Americas hakk?nda bilginiz var m?? Ve tabi texas hakk?nda...
Landry's Inc Tower of the Americas hakk?nda bilginiz var m?? Ve tabi texas hakk?nda...
Çok güzel bir kule oldu?unu söyleyebilirim. Tepesinde dönen bir restoran bulunuyor. San Antonio'ya gelirsek Texas'?n büyük ?ehirlerinden. Büyük bir ?ehir oldu?u için arad???n hemen her ?eyi bulabilece?in bir yer. ?ehir içi ula??m için otobüsler var. Turistik bir ?ehir, ortas?ndan geçen nehir mi desem dere mi desem neyse art?k baz? yerlerinde çok koku yap?yor ama farkl? bir hava yarat?yor ?ehirde, çevresi hep otellerle dolu ve turistler ilgi gösteriyor. Texas çok s?cak bir yer. Yaz?n d??ar?da durulmuyor s?caktan. Ayr?ca texas çok çok büyük bir eyalet oldu?undan ?ehirler aras? mesafelerde çok fazla, eyalette Houston, Austin ve tabiki Dallas gibi ?ehirler var ama bunlara ula??m?n 3-5 saat civar?ndad?r arabayla.
Te?ekkür ederim. Benim buras? hakk?nda daha geni? bilgiye ihtiyac?m var. Daha önce çal??m?? biri var m??
?ngilizce seviyem çok iyi de?il zorlan?r m?y?m orada bilmiyorum?
Benim i?im de ayn? ?irketin Houston Galveston daki bal?k restaurant da server olaca??m. Arada 3:30 saatlik bi yol var. Yabanc?l?k çekersek yard?mla?al?m.![]()
Without music, life would be a mistake. Friedrich Nietzsche
ben orday?m parking attendance yap?cacm o otelde senin i? ne![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks