Ben armadayla anlaştım işimi de seçtim bana çok iyi davrandılar hatta işini seçelim diye koştular adeta ben biraz kılı kırk yaran bi tipimdir ama yinde hiç sorun yaşamadım gayet sabırla hallettiler ofisteki diğer danışmanlara konuyu açıp hep birlikte tartıştığımız şeyler olduTabi burda hangi armada şubesi falan bunlar önemli benimki Ankara da olandı mesela çok tecrübeli değilim ama dediğim gibi kılı kırk yararım oyuzden baya şey ogrendım daha gitmeden bunlardan birisi de abd ye gittiğinde burdaki şirketinin pek de bi öneminin kalmayışıdır. Sonucta sorunun oldugunda ordaki sponsorla hallediyosun ki iş o hale gelene kadar yani sorun o kadar buyuyene kadar once calıstıgın firmayla konusmalısın falan neyse konuyu dagıtmayalım
Yani TR de işini secene kadar şirket önemli işi seçtikten uçağa bindikten sonra biraz sen sağ ben selamet olayı oluyo yani. Tavsiyem forumdaki arama motorunu kullan cidden işe yarıyo umutsuz gibi dursada
Çok şey öğrenirsin mesela Şirket Seçim Yönergesi var ben orayı iki kere hatim ettim yani
![]()

Tabi burda hangi armada şubesi falan bunlar önemli benimki Ankara da olandı mesela çok tecrübeli değilim ama dediğim gibi kılı kırk yararım oyuzden baya şey ogrendım daha gitmeden bunlardan birisi de abd ye gittiğinde burdaki şirketinin pek de bi öneminin kalmayışıdır. Sonucta sorunun oldugunda ordaki sponsorla hallediyosun ki iş o hale gelene kadar yani sorun o kadar buyuyene kadar once calıstıgın firmayla konusmalısın falan neyse konuyu dagıtmayalım
Yani TR de işini secene kadar şirket önemli işi seçtikten uçağa bindikten sonra biraz sen sağ ben selamet olayı oluyo yani. Tavsiyem forumdaki arama motorunu kullan cidden işe yarıyo umutsuz gibi dursada
Alıntı
Bookmarks