ozgursum Nickli Üyeden Alıntı

soyle soyleyim sana o konuyu acan kisi benim arkadasim o yaz ne yapti ne harcadi herseyi cok yakinen biliyorum. 250-300 u yazin basind yazmisti tpki senin sirketin gibi ona da o sekilde soylendi ancak motelde aylik 550-600 dolar civarinda odedi. ayrica ulasima da para odedi. Konaklama olayi california da ciddi anlamda sorundur. Santa Monica guzel oldugu kadar pahalidir da bu yuzden zaten biraz uzakta kaliniliyor. Ikinci linkteki arkadasin 14 bin lira harcadigini soyledigi gibi konuyu acan sakurek de Turkiyeden 3-4 bin dolar ekstra para almisti.Bunlari California seven bi adam olarak soyluyorum. Sadece sunu belirteyim aylik 500-600 dolarlik kirayi goze alarak oraya gidin. konaklama da buyuk ihtimalle yurume mesafesinde olmayacak. Ama senin sirketin diyorsa ki biz ayarliyoruz konaklamayi hazir ve fiyati da aylik 250 sakin kacirma. Ama bunu ayarlayamazlar. Benim kizdigim ogrenciye haftalik 60 dolar gibi wat icin cok ucuz asyilacak bir kira vaad edilip 500-600 dolar odemeye mahkum edilmesi.Uzun sozun kisasi eger soyledigim kiralari goze aliyrsan mutlaka git california ya.

Bookmarks