Work and Travel
Sayfa 1 Toplam 5 Sayfadan 12345 SonuncuSonuncu
Toplam 143 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Ciee 'nin mülakatında çıkan sorular

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Standart Ciee 'nin mülakat?nda ç?kan sorular

Ciee nin mülakat?na giren arkada?lar ba?l?k alt?nda toplanabilir bilgi al??veri?inde bulunabilirmiyiz??irketin bize gönderdi?i sorular?m? sormu?lar?farkl? sorular vaarm?yd??

Yönetici notu:Konu içerisinde yap?lan yorumlardan al?nan sorular? ilk mesaja eklliyorum.De?i?ik soru ç?karsa eklemeler yap?lacakt?r.

what was the last movie that you watched?what was the movie about ?
    why are you a good candidate for the WAT program ?
    tell us about someone important in your life and why that person is important to you?
    if you could meet one famous person who would it be and why?
    describe something that you do well.

What made you want to apply for Work and Travel program in the USA?
    Where in the USA are you most excited to visit and why?
    Describe a typical day for you.
    Tell us about someting you are passionate about in your life and enjoy doing.
    What qualities do you have that would make an employer in the USA want to hire you?

What is your favorite book and movie and why?
    If i were to ask your friends to describe you what would they say?
    What do you enjoy doing in your free time?
    What is most important to you about your experience in the USA?
    Konu Ugur tarafından (20-02-2013 Saat 03:58 AM ) değiştirilmiştir.

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

San?r?m ayn? ?irket ile çal???yoruz. (UT) Bende önümüzdeki günlerde ciee mülakat?n? yapaca??m. Dan??man?m örnek için 5-6 soru göndermi?ti ama bu sorular?n ayn?s? ç?kmaz herhalde.Zaten sorabilecekleri ?eyler bellidir o sorular?n paralelinde sorarlar bence. Acaba herkese ayn? sorular? m? soruyorlar yoksa farkl? m? ç?k?yor.

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

?irketinizin size gönderdi?i sorular?n içeri?i nas?l ? genel olarak kendinizi tan?tma vs ?eklinde mi?

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Evet neden WAT, kendinizden bahsedin, s?radan bir gününüz nas?l geciyor, kültürel de?i?im sizin için ne önemli gibi ?eyler

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    13

Benim anlamad???m ?u Aral?ktaki i? fuar?na gidenler i?lerini çoktan ald?lar onlar bu mülakata girmiyorlar m??Adam i?ini alm?? i?verenle görü?mü? ?imdi bu mülakat? geçemezse nolacak aral?ktaki i? fuar?na gidenler bu mülakata girdi mi?Buraya yazarlarsa çok yard?mc? olurlar

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

arkada?lar CIEE mülakat?na girenler oldumu, nas?l gecti, neler sordu, paylas?rsan?z cok sevinirim...))

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Merhaba, ben ve wata birlikte gidece?im arkada??m mülakatlar?m?z? mailin geldi?i ikinci gün yapt?k. Zaten her ?ey bize gönderilen mailler do?rultusunda oluyor, çok fazla heyecan yapmaya gerek yok. Soruyu ekranda gördükten 1 dk sonra cevaplamaya ba?l?yorsunuz, cevaplama için de 1 dk süreniz var. Bu süre genellikle çok fazla geliyor zaten ben kendim direk geçtim mesela beklemedim. Sorular da herkesin tahmin edebilece?i gibi wat'a neden kat?ld?n?z, yapmay? sevdi?iniz bir ?ey var m?, sevdi?iniz kitap ya da film ne ve neden seviyorsunuz, arkada?lar?n?za sizi sorsak nas?l tan?mlarlar. iki soru daha vard? san?rsam ama ?u an hat?rlam?yorum onlar?. en sonunda da sizin eklemek istedi?iniz bir ?ey var m? diye soruyorlar. daha sonra mülakat?n?z? izleyebiliyorsunuz ama sadece bir kere mülakat yapma hakk?n?z var. önceden istedi?iniz kadar prova yapabilirsiniz zaten maili okuduysan?z bunlar? da biliyorsunuzdur. ba?ar?lar dilerim

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

gideceginiz yerle ilgili bilgilendirebilirmisnz acaba bizleri???bende daha mülakata girmedim henüz....ve gidegim yeride belirleyemdm dha

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

15 dakka önce girdim video görü?mesine dan?sman?m?n verd?g? dogrultuda sorular c?kt? 1 dk dusunme 1 dk cewaplama sures? var kascak bisey yok

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

bende biraz önce mülakat? tamamlad?m.biraz ba?lant? problemi birazda sorular hakk?nda dusunmeden ba?lad?g?m ?c?n pek uzun cevaplar veremed?m arkada??n ded?g? g?b? cogunlukla 60 san?ye fazla gel?yor bu tür sorular için.2-3 cumle kurup gect?m cogu soruyu.sadece bana gelen bir soru vard? 'e?er abd den gelen b?r ogrenc? olsayd?n?z nereyi gormek ?sterd?n?z,nereyi tavsiye ederd?n?z,neden?' bu soru biraz uzun cevaplan?cak tarzdayd?.
    ekstra olarak neden kulturel deg?s?m program?na kat?l?yorsunuz g?b? sacma b?r soru geldi biraz bunda bocalad?m ben.

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    13

Alıntı OneTouch Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende biraz önce mülakat? tamamlad?m.biraz ba?lant? problemi birazda sorular hakk?nda dusunmeden ba?lad?g?m ?c?n pek uzun cevaplar veremed?m arkada??n ded?g? g?b? cogunlukla 60 san?ye fazla gel?yor bu tür sorular için.2-3 cumle kurup gect?m cogu soruyu.sadece bana gelen bir soru vard? 'e?er abd den gelen b?r ogrenc? olsayd?n?z nereyi gormek ?sterd?n?z,nereyi tavsiye ederd?n?z,neden?' bu soru biraz uzun cevaplan?cak tarzdayd?.
    ekstra olarak neden kulturel deg?s?m program?na kat?l?yorsunuz g?b? sacma b?r soru geldi biraz bunda bocalad?m ben.
    Bana da öyle saçma bir soru geldi amerika seni neden ülkesine i?çi olarak als?n gibisinden ne cevap verece?imi bilemedim bende bocalad?m umar?m herkes geçer bu mülakattan

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    13

Fazla kasmaya gerek yok .Soruyu nasil cevaplayacaginizi dusunurken anahtar kelimeler yazin bi kagida onuda ekrana koyun onlar uzerinden gidin.Birde mimik el hareketleri fln yapmaya calisin.

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı Orfz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Fazla kasmaya gerek yok .Soruyu nasil cevaplayacaginizi dusunurken anahtar kelimeler yazin bi kagida onuda ekrana koyun onlar uzerinden gidin.Birde mimik el hareketleri fln yapmaya calisin.

birde bisey sorucakt?m yard?mc? olursan?z sevinirim...: san?r?m sizlerde armada grandee sirketi ile gidiyorsunuz...bu ögrenci panelini doldurduktan sonra ne yap?yoruz???yani c?ee mülakat?na girebilmek icin onlarla nas?l kontak kuracag?z???o paneli doldurarak m? acaba sadece???

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

Exclamation

Alıntı TUT? Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    birde bisey sorucakt?m yard?mc? olursan?z sevinirim...: san?r?m sizlerde armada grandee sirketi ile gidiyorsunuz...bu ögrenci panelini doldurduktan sonra ne yap?yoruz???yani c?ee mülakat?na girebilmek icin onlarla nas?l kontak kuracag?z???o paneli doldurarak m? acaba sadece???
    paneli doldurmak zorundas?n biran önce doldursan iyi olur geç bile kalm??s?n bence.
    Without music, life would be a mistake. Friedrich Nietzsche

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

paneli doldurduktan sonra baska birsey yapmam?za gerek varm? acaba???paneli doldurduktan sonra c?ee in atcag? mailimi bekliyoruz???

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

Alıntı TUT? Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    paneli doldurduktan sonra baska birsey yapmam?za gerek varm? acaba???paneli doldurduktan sonra c?ee in atcag? mailimi bekliyoruz???
    Hocam paneli doldur sonra ofiste iki farkl? sözle?me imzal?yosun yanl?? hat?rlam?yosam paneli doldurduktan sonra da ofise git konu? bence zaten git dur yani ofise akl?na en küçük bi?ey tak?ld???nda o kadar para bay?l?yoruz yani neden çekincemiz olsun ki. Zaten ?irkete verdi?imiz paran?n amaçlar?ndan birisi de bu de?il mi
    Without music, life would be a mistake. Friedrich Nietzsche

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

1-)What made you want to apply for WAT Usa ?
    2-)Where in the Usa are you most excited to visit in Usa and why?
    3-)Describe a typical day for you.
    4-)Tell us about something you are passionate about in your life and enjoy doing.
    5-)What qualities do you have that would make an employer in the Usa want to hire?
    6-)You have 2 minutes to add any further comments you may have.
    Sorular tam olarak bunlar arkada?lar.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Unhappy ba?lantida sorun ya??yorum...

arkadaslar C?ee mülakat?nda sisteme giriyorum, baglant? mukemmel fakat ses ve goruntude sorun yas?yorum, mikrofon ve kameran?n baglant?s?n? nas?l ve nerden kontrol edeb?l?yoruz, yard?mc? olabilirmisiniz??

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    13

Arkada?lar peki bu ciee mülakat?ndan geçen veya kalan var m? ? Ben pazartesi günü yapt?m mülakat? ancak hala bi haber yok. Ne zaman aç?klanacak acaba bilen var m? ?

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı Sayco Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkada?lar peki bu ciee mülakat?ndan geçen veya kalan var m? ? Ben pazartesi günü yapt?m mülakat? ancak hala bi haber yok. Ne zaman aç?klanacak acaba bilen var m? ?
    Ben bir hafta sonra cevap verilecek diye biliyorum. Geçen hafta cuma yapm??t?k biz de görü?meyi. E?er yar?n cevap gelirse buraya da yazar?m.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

arkadaslar benim ciee profilim aktive olmad? hala ve bugun son gun mail attm bi kac defa ama cevap gelmedi hala onerebileceginiz bisey varm?

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

ciee den bi mail gelmedimi sonru ba?lk??? ad?nda.gediyse o linke t?klay?p kay?t oluyorsun sisteme ve kullanmaya ba?l?yorsun

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

arkada?lar buarada banada sorulan sorular bunlard?:
    1-)What made you want to apply for WAT Usa ?
    2-)Where in the Usa are you most excited to visit in Usa and why?
    3-)Describe a typical day for you.
    4-)Tell us about something you are passionate about in your life and enjoy doing.
    5-)What qualities do you have that would make an employer in the Usa want to hire?
    6-)You have 2 minutes to add any further comments you may have.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Mail gelince bildirece?imi söylemi?tim. Bugün cevab? ald?k, mülakat? geçmi?iz. Size de en yak?n zamanda cevap gelir, iyi ?anslar.

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

hay?rl?s? olsun bana hala mail gelmedi beklemedeyim

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

bu arada olursa ayn? i?e ba?vurucaz san?r?m amy bende moreys ?n mülakat?na giricem

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı eghn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu arada olursa ayn? i?e ba?vurucaz san?r?m amy bende moreys ?n mülakat?na giricem
    ?yi ?anslar o zaman, umar?m kabul ediliriz ve sorunsuz bir dönem geçiririz.

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

1) What made you want to apply for wat program?
    2) What is your favorite book and movie and why?
    3) If i were to ask your friends to describe you what would they say?
    4) What do you enjoy doing in your free time?
    5) What is most important to you about your experience in the USA?
    6) You now have 2 minutes to have any further comments you may have.

Bendeki sorular bunlar arkada?lar az önce oldum. 5. soruda biraz ?? ee yapt?m zorland?m. 6.soruda da bizi oralarda yaln?z b?rakmay?n size güveniyorum yabanc? ülkeye gidiyoruz halimizden anlay?n sorunlar?m?z? çözün deste?inizi esirgemeyin çok te?ekkürler falan dedim

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    13

Yakla??k kaç saniyelik cevaplar verdin

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

en k?sas? 25 saniye civar?yd? 25-30 aras? de?i?ti cevaplar?m?n süresi.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)