þimdi ben gelecek 2013 haziranda bozeman montanaya gideceðim
uçak biletleri atatürk havalimanýndan 1100-2000 dolar arasý bu aralýktan mý alacaðým ve taksit oluyor mu bu orbitzden filan
teþekkür ederim.![]()
þimdi ben gelecek 2013 haziranda bozeman montanaya gideceðim
uçak biletleri atatürk havalimanýndan 1100-2000 dolar arasý bu aralýktan mý alacaðým ve taksit oluyor mu bu orbitzden filan
teþekkür ederim.![]()
taksýt olmuyor hayýr. Bilet araþtýrýrken nyc ye gidiþ dönüþ bakmaný nyc den montana ya da ayrý bi bilet bakmaný öneririm bazen çok daha ucuza denk geliyorsun bu þekilde.
ÞÝRKET SEÇÝM YÖNERGESÝ (ORTAK BÝLDÝRÝ) Maðdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
Bilet alýmý için erken.Nisan-Mayýs aylarýnda güzel kampanyalar oluyor.THY'den nonstop bulabilirsin JFK için gidiþ dönüþ.
Çok pahalý deðil mi ya 1200 dolar :/
New york JFk ıcın al bileti suan 10 hazıran gidiş 5 ekim donuse THY, 1.114 lira fıyat verıyor.Bence cok uygun.
benim arkadaþým geçen sene 800 dolar gibi bi fiyata aldý þirket ucuz bilet buldu
Þu linke bi bak istersen alýnmýþ bilet güzergahlarý ve fiyatlarý konuda mevcut karþýlaþtýrma yaparsýn..
http://www.turkishwat.net/tw-ucuz-bi...ar-2012-a.html
Merhabalar
online bilet bazen pahalý oluyor ben biletimi acentadan uygun fiyata almýstým. Ama online alanlar www.kuponda.com ya da Grupon gibi sitelerden bazen uygun fiyata düþürebiliyorlar. Ama tavsiyem bilet için iyi araþtýrma yapmak bazen THY sayfasýnda 400 500 euro civarý biletler oluyor.
Gidenlere tekrar þans diliyorum. Piþman olmazsýnýz![]()
Subat 1 için banada Newyork dan Ankaraya lazým ama ucuz býlet bulamadým henuzTHY acayip yüksek diger hava yollari tek bavul alýyor bende 2 bavul var
napýcam býlmýyorum.
Bilet alýmý için çok erken , bir iki ay daha beklemelisin , daha sonra 700 dolara kadar bilet bulabilirsin . Sakýn 1200 dolar verme bilete![]()
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)
Bookmarks