arkadaþlar hazýr vize yok abdye gitmiþken gelmeden bi kaçgünlüðüne þöyle bir tokyo felan düþünüyorum ne dersiniz nasýl olur![]()
arkadaþlar hazýr vize yok abdye gitmiþken gelmeden bi kaçgünlüðüne þöyle bir tokyo felan düþünüyorum ne dersiniz nasýl olur![]()
O kadar paran varsa neden olmasýn?
""Let the game begin""
sen japonyayý amerikanýn hemen dibinde bir yer mi sanýyorsun merak ettimönce amaerikayý gez de japonya bi dahakine kalsýn
![]()
ÞÝRKET SEÇÝM YÖNERGESÝ (ORTAK BÝLDÝRÝ) Maðdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
Parlak fikirler var bu sitede :P 2 eyalet arasý gitmek zor Japonya nerden çýktý![]()
# Ne zaman ki son aðaç kuruyacak, son balýk tutulacak, son ýrmak zehirli akacak, o zaman anlayacaksýnýz paranýn karýn doyurmayacaðýný.
hazýr batýya gitmiþken japonya için bi 750 dolarda ayýrabilirim![]()
San Francisco , Los Angeles , San Diego , Las Vegas ,Canyons area(arizona ,utah) Seaatle , Chicago , New York, Boston , Niagara Falls , Washington DC , Florida , Texas , þimdi bu saydðým bölgeleri gezmeyi bitir önce eðer bittiyse o zmn atla uçaða git dilediðin yereama madem ABD ye gittin önce orayý bitir.
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
Arkadaþým galiba sen google maps in magdurusun orada batýya gidince amerikanýn yanýnda gibi görünmüþ sana ancak batýdan gidip dünyanýn geri arkasýný dolaþýrsan daire þeklinden dolayý söyle bir uçakla 2 gün ki o kadar yakýt ikmali olmadan uçacak uçak yok ama 2 gün gemiyle kaybolmadýðýn takdirde 8-9 ayda japonya'da sýn þimdi deðmez mi bence deðme deðil yanýndan bile geçmez![]()
hahahahahaha oðlum güleceðim yoktu yarýldým burdanbeyler ben de yarýn bursa'ya gidicem acaba gitmiþken çin'e de mi uðrasam ? :S
---wat where amazing happens---
50 eyaleti olmasa da nereden baksan bir 20 eyaletinin mutlak görülmesi gereken bir yere gidiyorsun ama bunlardan önce japonya hayalleri kuruyorsun.Yapýlamaz deðil elbet ama yapýlmasý pek mantýklý durmuyor.
Hazýr gitmiþken uðrayabileceðin TR'den vize istemeyen 71 ülke var bir araþtýr istersenHa illa Japonya'ya gidicem diyorsan bence geç kalma þimdiden bileti al 1250 dolardan baþlýyor NY TOKYO seferleri..
![]()
Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
VÝZE BÝTÝÞ TARÝHÝ VE MAKSÝMUM KALMA SÜRESÝ
Havalimanýna indikten sonra nasýl gideceðiz? diyorsanýz bu konu tam size göre
Bende pazartesi bütlere girecem diyorum ki bütlere girmiþken mezun mu olsam 3. sýnýftan ne dersiniz![]()
![]()
![]()
birader iyi hoþ diyosun güzel diyosun da 750 dolara bilet hariçse eðer güzel ama 750 dolara bilet dahil düþünüyosan o iþ baya bi yaþama hayata bakýþ açýn güzel ben sevdim yani
pasifik üzerinden Los Angeles a uçuþ varsa yaklaþýk 13000 kmlik bi uçuþ hawaii de bi kez durup yakýt ikmali yapýldýktan sonra bence imkansýz deðil neden olmasýn
![]()
![]()
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)
Bookmarks